Şeker gençlere şans verecek

Şeker gençlere şans verecek

Konya Şekerspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip altyapısından yetiştirdiği oyunculara yeni sezonda daha fazla şans vermeyi düşünüyor

Konya Şekerspor’da yeni sezon hazırlıkları aralıksız sürüyor. 10 temmuzda toplanacak olan yeşil-beyazlı ekip bu tarihe kadar transferi tamamlamak istiyor.

İç ve dış transferi büyük ölçüde hallettiklerini söyleyen Konya Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “Dışarıdan yüksek rakamlarla transfer yapmak yerine kendi yetiştirdiğimiz gençlere şans tanırız daha iyi” dedi.

İç ve dış transferde sona yaklaşan Konya Şekerspor, sezon açılışını beklemeye başladı. Halen Ankara’da bulunan ve 6 Temmuz’da Konya’ya gelecek olan yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Mehmet Altıparmak, yeni sezonda genç oyunculara şans tanıyacağının sinyalini verdi. Altıparmak, “İç ve dış transferi büyük ölçüde bitirdik. Zaten oturmuş bir kadromuz var, şu ana kadar aldığımız dört oyuncu da bize katkı sağlayacak kapasitede. Bu nedenle önce hazırlık döneminde takımın durumuna bakacağım, çok gerekli görürsem belki bir veya iki oyuncu daha alabiliriz. Daha önce de söylediğim gibi, altyapıdan beş oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Bunların dışında dört altyapıdan dört oyuncu daha almanın hesabını yapıyorum. Dışarıdan genç oyuncu almak ateş pahası, böyle yapacağıma kendi altyapımdan yetiştirdiğimiz oyuncuları alırım daha iyi. Transfer döneminde kime el atsanız uçuyor, artık kulüpler ekonomik davranmak zorunda” şeklinde konuştu.

Mehmet Altparmak, Çumra’da yapılacak ilk kamp döneminde herhangi bir hazırlık maçı yapmayı düşünmediklerini belirterek, “Çumra’daki ilk kam döneminde öncelikle kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapacağız. Futbolcularımın genel durumunu görmek istiyorum. Hazırlık maçı yapmayı düşünmüyorum ama, belik Çumra ekibi hazır durumda olursa bir dostluk maçı yapabiliriz. Asıl hazırlık maçları ikinci kamp döneminde olacak” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.