Şeker Gaziosmanpaşa'yı bekliyor

Şeker Gaziosmanpaşa'yı bekliyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 32. haftasında yarın kendi saha ve seyircisi önünde Gaziosmanpaşaspor ile karşı karşıya gelecek

Diyarbakır maçından moralsiz dönen temsilcimiz zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla tamamladı. Bugün Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir ardaya gelecek olan Şekerspor yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Yeşil-beyazlıların 2011-2012 futbol sezonunda taraftarları karşısına son kez çıkacağı maçı Ankara bölgesi ulusan hakemlerinden Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılığını Hilmi Alper Şenkal ve Vural Gül yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tolga Şineforoğlu. Yeşil-beyazlıların Gaziosmanpaşa ile yapacağı maçta düdük çalacak olan Sarper Barış Saka temsilcimizin ilk kez bir maçında görev yapacak.
Şekerspor Diyarbakırspor deplasmanından aldığı 2-1’lik yenilgi ile 41 puanda kaldı ve 10. sıraya geriledi. 2011-2012 futbol sezonunda taraftarlarının önüne son kez çıkacak olan Konya Şekerspor, evinde kazanmanın hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlılar bugün yapacağı tek antrenmanla Gaziosmanpaşa maçının hazırlıklarına devam edecek. Konya Şekerspor, ligin son maçında ise yine küme düşme tehlikesi yaşayan Tokatspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar ligin son haftasını ise maç yapmadan kapatacak.
Yeşil-beyazlılar düşme hattında yer alan Tokatspor maçında ise ligin kaderini belirleyecek bir konumda olacak. Şekerspor’da Gaziosmanpaşa maçı öncesinde tek eksik bulunuyor. Yaklaşık 3 haftadır sakatlığı devam eden Orhun’un tedavisine devam edilirken, bu futbolcunun bu maçta forma giyme şansı olmayacak. Balıkesirspor maçında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düşen İshak ile Ümit, Diyarbakır maçında cezalarını tamamladılar ve ligin 32. haftasında takımdaki yerlerini alabilecek. Süresiz kadro dışı bırakılan futbolcu Tanju Yavuz ise takımla birlikte antrenmanlara devam ediyor. Tanju, yönetim ve teknik heyet tarafından affedildiği takdirde Gaziosmanpaşa maçında forma giyebilecek. Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, kendi saha ve seyircileri önünde sezonun son maçına çıkacaklarını söyledi. Diyarbakır maçından moralsiz döndüklerini ifade eden Çapanoğlu; “Yarın taraftarlarımıza galibiyetle veda etmek istiyoruz. Onların bize vereceği destek ile evimizde güzel bir galibiyetin altına imza atacağımıza inanıyorum” dedi.
Spor Toto 2. Lig’de 32. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, 2. Lig gruplarında tamamı yarın saat 15.30’da başlayacak 32. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup Şanlıurfaspor-Çorumspor: Eser Birinci Turgutluspor-Kocaelispor: Abdulkadir Bitigen Pendikspor-Balıkesirspor: Erbay Aldemir Bozüyükspor-Altay: Abdullah Yılmaz Ofspor-Diyarbakırspor: Özgür Sepin Tepecikspor-İskenderun Demir Çelikspor: Emre Yıldırım BUGSAŞ Spor-Yeni Malatyaspor: Levent Aktan Konya Torku Şekerspor-Gaziosmanpaşaspor: Sarperbarış Saka Kırmızı Grup Adıyamanspor-Adana Demirspor: Osman Yiğit Uzer Altınordu-Denizli Belediyespor: Hacı Mehmet Şimşek Bandırmaspor-Fethiyespor: Taner Gizlenci Eyüpspor-1461 Trabzon: Mesut Çarık Ünyespor-Kırklarelispor: Onur Karabaş Körfez Futbol Kulübü-Sarıyer: Sefa Demir Kıcılcahamamspor-Alanyaspor: Erdoğan Özkaya
BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.