Şeker, Gaziosmanpaşaya bileniyor

Şeker, Gaziosmanpaşaya bileniyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 31. haftasında Diyarbakırspor deplasmanından 2-1lik yenilgi ile döndü

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 31. haftasında Diyarbakırspor deplasmanından 2-1’lik yenilgi ile döndü. Şekerspor aldığı bu yenilgi ile 41 puanda kaldı ve 10. sıraya geriledi. Diyarbakır maçından moralsiz dönen yeşil-beyazlılar ligin 32. haftasında Gaziosmanpaşa ile kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak. Hafta sonunu izinli olarak geçiren Şekerspor, Gaziosmanpaşa maçının hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla başladı. Antrenman öncesinde futbolcuları ile kısa bir toplantı yapan teknik adam Mustafa Çapanoğlu, Diyarbakır maçında yapılan hataları masaya yatırdı.

Yeşil-beyazlılar bugün yapacağı tek antrenmanla Gaziosmanpaşa maçının hazırlıklarına devam edecek. Konya Şekerspor, ligin son maçında ise yine küme düşme tehlikesi yaşayan Tokatspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar ligin son haftasını ise maç yapmadan kapatacak. Temsilcimizin düşme hattında yer alan Tokatspor maçında ise ligin kaderini belirleyecek bir konumda olacak. Şekerspor’da Gaziosmanpaşa maçı öncesinde tek eksik bulunuyor. Yaklaşık 3 haftadır sakatlığı devam eden Orhun’un tedavisine devam edilirken, bu futbolcunun bu maçta forma giyme şansı olmayacak. Balıkesirspor maçında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düşen İshak ile Ümit, Diyarbakır maçında cezalarını tamamladılar ve ligin 32. haftasında takımdaki yerlerini alabilecek. Süresiz kadro dışı bırakılan futbolcu Tanju Yavuz ise takımla birlikte antrenmanlara devam ediyor. Tanju, yönetim ve teknik heyet tarafından affedildiği takdirde Gaziosmanpaşa maçında forma giyebilecek.

Öte yandan ligin 31. haftası birbirinden zorlu maçlara sahne oldu. Şampiyonluk mücadelesi veren ekiplerden Balıkesirspor, lider Şanlıurfaspor’un maç yapmadan geçtiği haftayı iyi değerlendiremedi. Balıkesir, Ofspor’a 5-2 mağlup olarak zirve şansını iyi değerlendiremedi ve 63 puanda kalarak 66 puanla lider Şanlıurfa’yı yakalayamadı. Kocaelispor ile 2-2 berabere kalan Bozüyük ise rakiplerinin puan kaybettiği haftayı iyi değerlendiremedi ve 61 puanla 3. sıradan takibini sürdürdü. Ligin alt sıralarında devam eden fırtına ise bu hafta sonu dinmedi. Temsilcimiz Şekerspor’u 2-1 mağlup eden Diyarbakır 23 puanla düşme hattının bir sıra üstüne çıktı. Gaziosmanpaşa’ya 2-1 mağlup olan Tokatspor ise 22 puanda kaldı ve kendini ateş hattının içinde buldu. Tepecik ile 1-1 berabere kalan Çorum ise son iki haftaya girilirken düşmesi kesinleşen ikinci takım oldu.

2. Lig Beyaz Grup’ta 31. hafta maç sonuçları ve 32. hafta maçlar ise şöyle: Altay 1-1 Bugsaş Spor, Diyarbakırspor 2-1 Konya Torku Şekerspor, Gaziosmanpaşa 2-1 Tokatspor, Balıkesirspor 2-5 Ofspor, Yeni Malatyaspor 0-0 Pendikspor, Kocaelispor 2-2 Bozüyükspor, İskenderun Demir Çelikspor 1-2 Turgutluspor, Çorumspor 1-1 Tepecikspor. 32. hafta maçları: Şanlıurfaspor-Çorumspor, Tepecikspor-İskenderun Demir Çelikspor, Turgutluspor-Kocaelispor, Bozüyükspor-Altay, Bugsaş Spor-Yeni Malatyaspor, Pendikspor-Balıkesirspor, Ofspor-Diyarbakırspor, Konya Torku Şekerspor-Gaziosmanpaşa.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.