Şeker galibiyete kilitli

Şeker galibiyete kilitli

Çorum galibiyeti ile moral bulan Koyna Şekerspor, İskenderun Demir Çelikspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor

Çorum galibiyeti ile moral bulan Koyna Şekerspor, İskenderun Demir Çelikspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Yeşil-beyazlıların tek hedefi Play-Off için emin bir adım daha atmak

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, 26. haftada karşı karşıya geleceği İskenderun Demir Çelikspor maçının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Çorumspor galibiyeti ile yeniden moral bulan yeşil-beyazlılar, zorlu maçın teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını dün gerçekleştirdi. Teknik adam Mustafa Çapanoğlu nezaretinde dün öğleden sonra bir araya gelen Şekerspor, yaptığı tek idmanla günü tamamladı. Bugün yapacağı çalışma ile hazırlıklarına son noktayı koyacak olan yeşil-beyazlılar, tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Turgutlu ve tepecik maçlarında aldığı galibiyetlere Şanlıurfa karşısında son veren ve Çorum deplasmanından üç puanla dönen Konya Şekerspor, İskenderun Demir Çelikspor karşısında taraftarlarının yüzünü güldürmenin hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz günlerde ayak bileğine darbe alan Orhun ise takımla birlikte antrenmanlara başladı. Orhun teknik heyetin görev vermesi halinde İskenderun maçında forma şansı bulabilecek. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Tanju Yavuz, Ümit Aydemir ve Mehmet Balban sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular İskenderun maçında kart gördükleri takdirde ligin 27. haftasında oynanacak olan Kocaelispor maçında forma şansı bulamayacak.

Yeşil-beyazlılar, Çorumspor önünde aldığı galibiyet ile puanın 32’ye çıkarttı ve lig sıralamasında bir puan tırmanarak 10. sırala yükseldi. Şekerspor’un rakibi İskenderun Demir Çelik ise Tokatspor’u 4-1’le geçmeyi başardı ve puanını 40’a yükseltti. İskenderun Demir Çelik ligin 8. sırasında bulunuyor. Ayrıca iki ekip ligin 9. haftasında İskenderun’da karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-1 kazanmıştı. Yeşil-beyazlılar, bir taraftan bu maçın rövanşını almayı hesaplarken, bir diğer taraftan da Play-Off yolunda emin bir adım daha atmak istiyor. Beyaz Grupta oynanacak 26. hafta maçları şu şekilde: Bozüyükspor–Turgutluspor, Bugsaş Spor–Tepecikspor, Pendikspor-Şanlıurfaspor, Ofspor-Çorumspor, Konya Şekerspor-İskenderun Demir Çelikspor, Tokatspor–Kocaelispor, Gaziosmanpaşa–Altay, Diyarbakırspor-Yeni Malatyaspor.

Şekerspor kendi sahasında 20 puan topladı. Torku Şekerspor iç sahada oynadığı maçlarda 22 gol atarken kendi kalesinde ise 15 gol gördü. Yeşil-beyazlı ekip dış sahada oynadığı 11maçta 3 galibiyet alabildi. 3 maçta berabere kalan Şeker ekibi 6 maçtan ise evine eli boş döndü. Temsilcimiz deplasmandaki son galibiyetini Çorumspor’a karşı aldı. Dış saha maçlarında başarısız bir grafik sergileyen Torku Şekerspor bu karşılaşmalarda sadece 9 gol atarken kalesinde 17 gol gördü. Temsilcimiz toplamda oynadığı 24 maçta 31 gol atabildi. Buna karşılık ise kendi kalesinde 32 gol gördü.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, kendi saha ve seyircilerinin önünde İskenderun Demir Çelikspor’u mağlup etmek istediklerini söyledi. Lider Şanlıurfa karşısında ara verdikleri çıkışı Çorum karşısında yenilediklerinin altını çizen Çapanoğlu; “Bu bize oldukça moral verdi ve hedefimiz olan Play-Offlar için umutlandırdı. Bundan sonra oynayacağımız her maç bizim için bir final niteliği taşıyor. Hazırlıklarımızı oldukça moralli sürdürüyoruz ve evimizde istediğimiz oyun ve skoru sahaya yansıtacağımıza inanıyorum. Bunun için taraftarlarımızın bize vereceği desteğe ihtiyacımız olacak. O nedenle tüm futbol severleri ve Konya’yı hafta sonunda oynayacağımız zorlu mücadeleye davet ediyorum” diye konuştu.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.