Şeker galibiyete gidiyor

Şeker galibiyete gidiyor

Yarın deplasmanda Çorumspor ile karşılaşacak olan Konya Şekerspor, Çorum yolculuğuna bugün çıkacak. Yeşil-beyazlıların tek hedefi kazanarak Şanlıurfaspor yenilgisinin telafisini yapmak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 25. haftasında yarın deplasmanda Çorumspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde kalma mücadelesi veren zorlu rakibi karşısında kazanmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla tamamladı. Bugün tesislerinde yeniden bir araya gelecek olan Konya Şekerspor, Çorum’a hareket edecek. Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal’ın kafile başkanlığında yola çıkacak olan yeşil-beyazlılar, Anekta Otel’de kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Ayrıca yeşil-beyazlıların yarın oynayacağı karşılaşmayı Turan Kılıççıoğlu yönetecek.
Şanlıurfaspor karşısında aldığı yenilgi ile moral kaybeden Şekerspor, ara verdiği iki haftalık çıkışına devam etmenin hesaplarını yapıyor. Ayrıca Şekerspor’da cezalı futbolcular Şanlıurfaspor maçında cezalarını tamamladı. Tepecik maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören futbolcular Yusuf Akyel ve Bilal Aziz Şanlıurfa maçında cezalarını tamamladı. Bu isimler teknik heyetin görev vermesi halinde Çorum maçında forma şansı bulabilecek. Ayrıca Şekerspor’da Mehmet Balban ve Uğur Bulut, ceza sınırında bulunuyor. Öte yandan geçtiğimiz gün yapılan idmanda ayak bileğine darbe alan Orhun’un dün, kırık şüphesi ile kontrolleri yapıldı. Bu futbolcu Çorumspor maçında forma giyemeyecek.
Yeşil-beyazlılar, karşılaşma öncesinde Play-Offlar’a kadar çıkabilmenin hesaplarını yaparken, Çorumspor ise ligde kalmanın çabasını veriyor. Bu açıdan bakıldığında her iki ekip içinde oldukça çetin bir mücadeleye sahne olması beklenen maçı temsilcimiz kazanarak evine dönmek istiyor. Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, Çorum deplasmanına galibiyet hesapları ile gideceklerini söyledi. tek düşüncelerinin bu maçı kazanarak Şanlıurfa yenilgisinin telafisini yapmak olduğunu ifade eden Çapanoğlu; “Yeniden iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak istiyoruz. Bunun için tek hedefimiz zorlu deplasmanda kazanmak. Çorumspor ligin alt sıralarından kurtulmak istiyor. Bizde Play-Off’u hedefliyoruz. Onun için her iki ekip içinde oldukça zorlu bir maç olacak. Biz Konya’ya yüzümüzü ağartarak dönmek istiyoruz” diye konuştu
25. HAFTA HAKEMLERİ AÇIKLANDI
Öte yandan Spor Toto 2. Lig’de 25. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, 2. Lig’de beyaz ve kırmızı gruplarda haftanın maçlarını yönetecek hakemler şöyle: Beyaz Grup Bugün: 13.30 Turgutluspor-BUGSAŞ Spor: Murat Özcan Yarın: 13.30 Yeni Malatyaspor-Balıkesirspor: Deniz Ateş Bitnel 13.30 Çorumspor-Konya Torku Şekerspor: Ferdi Uludağ 13.30 Şanlıurfaspor-Ofspor: Ali Şalk 13.30 Tepecikspor-Pendikspor: Erdem İren 13.30 Kocaelispor-Gaziosmanpaşaspor: Özer Özden 13.30 İskenderun Demir Çelikspor-Tokatspor: Bora Budak 19 Mart Pazartesi: 19.00 Altay-Diyarbakırspor: Mustafa Aydın.
Kırmızı Grup Bugün: 13.30 Beypazarı Şekerspor-Denizli Belediyespor: Levent Aktan 13.30 Ünyespor-Körfez Futbol Kulübü: Emre Yıldırım Yarın: 13.30 Kızılcahamamspor-Altınordu: Halil Sayın 13.30 Kırklarelispor-Adıyamanspor: Erdoğan Özkaya 13.30 Fethiyespor-Sarıyer: Yaşar Kemal Uğurlu 13.30 1461 Trabzon-Adana Demirspor: Özgür Sepin 13.30 Alanyaspor-Çankırıspor: Serdar Karakaş.
BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.