Şeker, Diyarbakır yolcusu

Şeker, Diyarbakır yolcusu

Balıkesirspor galibiyeti ile yeniden çıkışa geçen Konya Şekerspor, kalan haftalarda da kazanarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyor. Yeşil-beyazlılarda Diyarbakır yolculuğu bugün başlıyor

Balıkesirspor galibiyeti ile yeniden çıkışa geçen Konya Şekerspor, kalan haftalarda da kazanarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyor. Yeşil-beyazlılarda Diyarbakır yolculuğu bugün başlıyor

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 31. haftasında yarın deplasmanda Diyarbakırspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde kalmanın hesaplarını yapan Diyarbakır karşısında zorlu bir sınav verecek olan Şekerspor, hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla tamamladı. Bugün sabah saatlerinde tesislerinde yeniden bir araya gelecek olan Konya Şekerspor, Ankara’ya hareket edecek ve oradan da hava yolu ile Diyarbakır’a gidecek. Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal’ın kafile başkanlığında yola çıkacak olan temsilcimiz Diyarbakır Dedeman Otel’de kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Ligde oynadığı son 4 maçından 3’ünü kazanarak tırmanışa geçen yeşil-beyazlılarda, Balıkesirspor karşısında alınan galibiyette moralleri arttırdı. Son 4 maçlık periyotta sadece Yeni Malatyaspor’a yenilen Şekerspor, Diyarbakırspor’dan da galibiyet alarak çıkışını devam ettirmenin hesaplarını yapıyor. Rakibin küme düşme hattında bulunması nedeniyle çok zorlu bir maça çıkacak ekibimizde, tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Ligde ne şampiyonluk nede düşme hattındaki takımlarla oynadığı maçlarda rakiplerinin durumlarına aldırış etmeyen ekibimiz, tüm maçlara aynı ciddiyetle hazırlanarak çıkıyor ve sergilediği mücadeleyle alkış alıyor.

Kalan haftalara kazanarak moralli girmek isteyen yeşil-beyazlılarda Diyarbakır maçı öncesinde üç eksik bulunuyor. Yaklaşık iki haftadır sakatlığı devam eden Orhun ve Balıkesirspor maçında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düşen İshak ile Ümit, Diyarbakır maçında forma şansı bulamayacak. Süresiz kadro dışı bırakılan futbolcu Tanju Yavuz ise takımla birlikte antrenmanlarını tamamladı. Tanju, yönetim ve teknik heyet tarafından affedildiği takdirde Diyarbakır maçında forma giyebilecek. Öte yandan geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan futbolcular, İlkay Margılıçlı, Murat Dilek, Necati Yılmaz ve Erkam Reşmen’in sözleşmeleri de fes edildi.

Diyarbakır maçının ardından sahasında Gaziosmanpaşa ile karşılaşacak Torku Şekerspor, ligin son maçında ise yine küme düşme tehlikesi yaşayan Tokatspor ile deplasmanda karşılaşacak. Temsilcimiz, düşme hattında yer alan takımlarla oynayacağı maçlarla bu takımların da kaderini belirleyecek. Deneyimli teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, ligde rakiplerinin durumlarıyla ilgilenmediklerini ve tüm maçlara kazanmak için çıktıklarını belirterek, “Kalan 3 maçta da galibiyet için sahaya çıkacağı. 50 puanla ligi tamamlamak istiyoruz” dedi. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 31. hafta maçlarının programı şöyle: Altay-Bugsaş Spor, Diyarbakırspor-Konya Torku Şekerspor, Gaziosmanpaşa-Tokatspor, Balıkesirspor-Ofspor, Yeni Malatyaspor-Pendikspor, Kocaelispor-Bozüyükspor, İskenderun Demir Çelikspor-Turgutluspor, Çorumspor-Tepecikspor.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.