Şeker, Diyarbakır önünde

Şeker, Diyarbakır önünde

Konya Şekerspor, bugün ligde kalmanın hesaplarını yapan Diyarbakırspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

Yeşil-beyazlıların tek hedefi evine galibiyetle dönerek son iki haftaya moralli girmek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 31. haftasında bugün deplasmanda Diyarbakırspor ile karşı karşıya geliyor. Diyarbakır Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi üst klasman hakemlerinden Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılığını Recep Yıldırım ve Serkan Olguncan yapacak. karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serhad Ürkmez. Şekerspor ile Diyarbakır arasında oynanacak zorlu karşılaşmada düdük çalacak olan Volkan Bayarslan, temsilcimizin ilk kez bir maçında görev yapacak.
Son 4 maçlık periyotta sadece Yeni Malatyaspor’a yenilen Şekerspor, lige tutunma hesapları yapan Diyarbakırspor’dan da galibiyet alarak çıkışını devam ettirmenin hesaplarını yapıyor. Rakibin küme düşme hattında bulunması nedeniyle çok zorlu bir maça çıkacak ekibimizde, tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Ligde ne şampiyonluk nede düşme hattındaki takımlarla oynadığı maçlarda rakiplerinin durumlarına aldırış etmeyen ekibimiz, tüm maçlara aynı ciddiyetle hazırlanarak çıkıyor ve sergilediği mücadeleyle alkış alıyor.
Yeşil-beyazlılarda Diyarbakır maçı öncesinde üç eksik bulunuyor. Yaklaşık iki haftadır sakatlığı devam eden Orhun ve Balıkesirspor maçında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düşen İshak ile Ümit, Diyarbakır maçında forma şansı bulamayacak. Süresiz kadro dışı bırakılan futbolcu Tanju Yavuz ise takımla birlikte antrenmanlarını tamamladı. Tanju, yönetim ve teknik heyet tarafından affedildiği takdirde Diyarbakır maçında forma giyebilecek. Öte yandan geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan futbolcular, İlkay Margılıçlı, Murat Dilek, Necati Yılmaz ve Erkam Reşmen’in sözleşmeleri de fes edildi.
Diyarbakır maçının ardından sahasında Gaziosmanpaşa ile karşılaşacak Torku Şekerspor, ligin son maçında ise yine küme düşme tehlikesi yaşayan Tokatspor ile deplasmanda karşılaşacak. Temsilcimiz, düşme hattında yer alan takımlarla oynayacağı maçlarla bu takımların da kaderini belirleyecek. Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, tek hedeflerinin kazanarak Konya’ya üç puanla dönmek olduğunu söyledi. Çapanoğlu. Ligi bitirebildikleri en iyi yerde tamamlamanın hesaplarını yaptıklarının altını çizdi.
Öte yandan Spor Toto 2. Lig’de 31. hafta heyecanı bugün başlıyor. Beyaz ve kırmızı gruplarda tamamı 15.30’da başlayacak 31. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup Bugün: Diyarbakırspor-Konya Torku Şekerspor (Diyarbakır Atatürk) Gaziosmanpaşaspor-Tokatspor (Gaziosmanpaşa) Altay-BUGSAŞ Spor (Alsancak) Yarın: İskenderun Demir Çelikspor-Turgutluspor (İskenderun 5 Temmuz) Yeni Malatyaspor-Pendikspor (Malatya İnönü) Çorumspor-Tepecikspor (Dr. Turhan Kılıççıoğlu) Kocaelispor-Bozüyükspor (İsmetpaşa) Balıkesirspor-Ofspor (Balıkesir Atatürk). Kırmızı Grup Bugün: Denizli Belediyespor-Körfez Futbol Kulübü  (Doğan Seyfi Atlı) Yarın: 1461 Trabzon-Bandırmaspor (Hüseyin Avni Aker) Beypazarı Şekerspor-Altınordu (Cebeci İnönü) Kırklarelispor-Kızılcahamamspor (Kırklareli Atatürk) Alanyaspor-Eyüpspor (Alanya Oba) Sarıyer-Adıyamanspor (Yusuf Ziya Öniş) Adana Demirspor-Çankırıspor (Adana 5 Ocak).
BURAK TAŞPINAR
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.