Şeker Buca’dan Erman ile temasta

Şeker Buca’dan Erman ile temasta

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubunda Kasımpaşayı 2-1 mağlup etmenin sevincini yaşıyor.

D Grubu maçında Süper Lig’in ses getiren ekiplerinden Kasımpaşa ile karşılaşan ve ortaya koyduğu futbolla dudak ısırtan Şekerspor, zorlu rakibi önünde farkı kaçıran taraf oldu. Beşiktaş, Manisa ve Kasımpaşa gibi güçlü takımların bulunduğu grupta temsilcimiz aldığı galibiyetle, grupta ilk hafta maçları sonunda lider durumda bulunuyor.

Öte yandan Ara transfer çalışmalarının startını veren Şekerspor, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor’un forveti Erman Özcan ile prensipte anlaştı. Kulübü ile bazı sorunları olan futbolcu, Buca’dan bonservisini aldığında yeşil-beyazlılara resmi imzayı atacak.
Ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçla tüm camiayı sevince boğan yeşil-beyazlılar, bu hafta sonu Fethispor deplasmanında oynayacağı karşılaşmanın ardından ligin ilk yarısına son noktayı koyacak. Kasımpaşa galibiyeti ile büyük moral bulan temsilcimiz, zorlu maçın çalışmalarına ara vermeden başladı. Dün yaptığı tek idmanla günü tamamlayan yeşil-beyazlılar, bugün öğleden sonra gerçekleştireceği teknik ve taktik ağırlıklı çalışma ile Fethiyespor maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Öte yandan temsilcimizin Fethiye ile oynayacağı maç Fethiyespor’un aldığı saha kapatma cezası nedeni ile Burdur Gazi Atatürk Stadı’nda oynanacak.
Karşılaşmanın hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan temsilcimiz akşam saatlerinde Burdur’a gidecek ve Öz Seren Otel’de kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Zorlu deplasmandan alacağı galibiyetle ligin ilk yarısını moralli tamamlamak isteyen yeşil-beyazlılarda Tepecik maçında kırmızı kart gören ve Kasımpaşa maçında cezalı durumda olan Hasan, teknik heyetin görev vermesi halinde Fethiye önünde forma şansı bulabilecek. Ayrıca yeşil-beyazlılarda sarı kart sınırında üç futbolcu bulunuyor. Sınırda bulunan Cafercan, Kadir Demirel ve Turgay, ligin son maçında kart gördükleri takdirde klasman grubu maçlarının ilk haftasında forma şansı bulamayacak.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, kupada herkesin favori gördüğü Süper Lig ekibi Kasımpaşa’yı mağlup etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kendi liglerinde iyi futbol oynayan bir takım olduklarını ifade eden Altıparmak; “Kasımpaşa galibiyeti bizim için sürpriz olmaz dedim. Ancak bunu sahada tescillememiz gerekiyordu ve biz bunu sahada tescilledik. Sahada maç boyunca tek hakim bizdik. Üstün olan, mücadele eden ve pozisyona giren tek takım bizdik. Biz ilk maçta 3 puan aldık. Şimdi tek hedefimiz ligde oynayacağımız Fethiye maçından galibiyetle ayrılarak ligi moralli tamamlamak. Zorlu deplasmandan istediğimizi alarak döneceğimizi düşünüyorum” dedi.
Yeşil-beyazlıların genç tecrübeli futbolcuları Cafercan, Ömer Ali ve Gökhan ise Kasımpaşa galibiyeti sonrasında mutluluklarını şöyle dile getirdi. Cafercan; “Kasımpaşa karşısında ortaya koyduğumuz futbolla bir taraftan tüm camiamızı mutlu ettik, diğer taraftan da haftalardır aradığımız çıkışı yakaladık. Tüm camiamıza böyle bir galibiyet hediye ettiğimiz için mutluyuz. Şimdi tek hedefimiz Play-Off’a kalmak ve Şekerspor’u Bank Asya 1. Ligi’ne taşımak” Ömer Ali; “Kasımpaşa önünde güzel bir galibiyet alık. Bu galibiyet tüm Konya’ya armağan olsun. Ayrıca böyle önemli bir maçta gol attığım içinde çok mutluyum.” Gökhan; “Kasımpaşa önünde ihtiyacımız olan bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Tüm taraftarlarımızı sevindirdiğimiz için de çok mutluyuz. Lig’in iyi futbol oynayan ekiplerinden biriyiz. Kasımpaşa önünde ortaya koyduğumuz oyun anlayışı ve mücadele ile bunu gösterdiğimizi düşünüyorum. Şimdi tek hedefimiz ligi moralli bitirmek ve ikinci yarıda Play-Off için mücadele ederek Şekerspor’u hak etiği yere taşımak.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.