Şeker açılışı Çumra’da yapacak

Şeker açılışı Çumra’da yapacak

Konya Şekerspor yeni sezon hazırlıklarına 12 temmuzda başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip ilk etap çalışmalarını Çumra’da yapacak. İkinci etap programı ise hazırlık maçlarına göre belirlenecek

TFF 2. Lig temsilcimiz Konya Şekerspor, ilk kamp yeri olarak Çumra’yı seçti. Yeşil-beyazlı ekip 12 Temmuz’da burada çalışmalara başlayacak ve kampın birinci ayağını Çumra’da tamamlayacak. İç transfer çalışmalarında sona yaklaşan yeşil-beyazlı ekip noktayı bir an önce koyarak. Kampa hazır bir şekilde başlamak istiyor. Birkaç oyuncu haricinde, geçen sezon takımın formasını giyen oyuncularla anlaşmaya varan yeşil-beyazlı ekip, kalan oyuncularla da görüşmelerini sürdürüyor. Yeni sezon hazırlıkları için 12 Temmuzda toplanacak olan Konya Şekerspor çalışmaların ilk etabını Çumra’da gerçekleştirecek. Yeşil-beyazlı ekip, Çumra’da yapacağı kampı tamamladıktan sonra Konya’ya dönecek ve hazırlıklarını ilimizde sürdürecek. Daha sonra çeşitli turnuvalarda özel maçlar oynayacak olan temsilcimiz, ikinci kamp bölümünü ise Patalya ya da Bolu’da gerçekleştirilecek. Hazırlık maçları ile eksiklerini görmek isteyen Şekerspor turnuva yerleri belirlendikten sonra kamp yerinin tercihini yapacak. Yeşil-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon katıldığı özel turnuvalarda bir hayli başarılı olmuştu.

12 Temmuz tarihinde Çumra’da toplanma kararı aldıklarını ifade eden teknik direktör Mehmet Altıparmak, “Yeni sezon çalışmalarımıza, büyük ihtimalle 12 Temmuz’da Çumra’da start vereceğiz. Buradaki tesisler güzel, kamp yapmak için çok ideal bir yer. İç transferin yüzde seksenlik kısmını hallettik. Birkaç oyuncumuzla henüz anlaşma sağlanamadı ama, onlarla da en geç hafta sonuna kadar sözleşme imzalanabilir. Ardından dış transfere yöneleceğiz. Şu anda 6-7 oyuncu ile görüşme halindeyiz. Ancak bu oyuncuların isimlerini vermek sakıncalı. Konya Şekerspor adını duyan, hemen fiyat yükseltiyor. Zaten futbolcu fiyatları ateş pahası, bir de böyle durum oluşunca ikiye katlıyor. İmza attırdığımız zaman, herkes oyuncuları görecek. Yeni sezonda hedefimiz elbette yine Bank Asya 1. Lig. Ancak geçtiğimiz sezonki gibi olmayacak. Sessiz ve derinden giderek hedefe ulaşacağız. Kadromuzu korumak da bizim için avantaj olacaktır” dedi.

Teknik direktör Mehmet Altıparmak, yeni sezon hazırlıkları için yapılacak kampa alt yapıdan belirlenen 3-4 oyuncuyu da götüreceklerini söyledi. Altıparmak, “ Kamp çalışmalarında alt yapıdan ismini belirlediğimiz 3-4 futbolcumuzu da dahil edeceğiz. Burada A takımla birlikte daha içli dışlı olacaklar. Bu durum onların futboluna da etki edecektir. Bu şekilde Türk futboluna Şekerspor etiketi ile sporcu yetiştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

FOTO ALTI: Konya Şekerspor yeni sezon çalışmalarının ilk etabını Çumra’da yapacak. 2. etap çalışmaları ise hazırlık maçlarının programına göre belirlenecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.