Şeker 9. sıraya çıktı

Şeker 9. sıraya çıktı

Yeni Malatyaspor karşısında ara verdiği galibiyet serisine lig ikincisi Balıkesirsporu mağlup ederek devam eden Konya Şekerspor, ligin 9. sırasına çıkmayı başardı. Balıkesir ise şampiyonluk yolunda y

Yeni Malatyaspor karşısında ara verdiği galibiyet serisine lig ikincisi Balıkesirspor’u mağlup ederek devam eden Konya Şekerspor, ligin 9. sırasına çıkmayı başardı. Balıkesir ise şampiyonluk yolunda yara aldı

 

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor ligin 30. haftasında geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde lig ikincisi Balıkesirspor’u ağırladı. Temsilcimiz bu sonuçla ligin ilk yarısında oynanan 4-0’lık maçın da rövanşını almış oldu. Lider Şanlıurfaspor’u ikinci sıradan takip eden Balıkesir, aldığı bu skorla 63 puanda kaldı ve liderle arasındaki puan farkını 3’e çıktı. Puanını 41 yapan Şekerspor ise ligin 9. sırasına yükseldi. Yeşil-beyazlılar ligin 31. haftasında, ateş hattında bulunan Diyarbakırspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Şekerspor zorlu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı tek idmanla başlayacak. Yeşil-beyazlıların tek hedefi evine galibiyetle dönmek ve kalan iki hafta için moral bulmak.

Öte yandan TFF 2. Lig’de ligin 30. haftası birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oldu. Şampiyonluk mücadelesi veren ekipler zorlu haftada rakiplerine takıldılar. Balıkesirspor, Şekerspor karşısında 2-1 mağlup olarak ayağına gelin fırsatı tepmiş oldu. Lig’de liderliğini sürdüren Şanlıurfaspor ise İstanbul deplasmanında Tepecikspor ile 1-1 berabere kalarak aradaki puan farkını açma şansını kaçırdı. Alınan bu sonuçların ardından Şanlıurfaspor 66 puanla zirvede yoluna devam ederken, Balıkesirspor ise 63 puanla takibini sürdürdü. Haftanın in karlı takımı ise Bozüyükspor oldu. Zivede ki ilk iki ekibin puan kaybetmesi ile yakaladığı avantajı iyi değerlendiren Bozüyük, İskenderun Demir Çelikspor’u 2-1 mağlup ederek puanını 60’a çıkarttı.

Ligin alt sıralarında isi bu hafta sonu fırtına dinmedi. Haftanın belkide en önemli maçında Tokatspor ile Diyarbakırspor, Tokat’ta karşı karşıya geldi. Haftaya düşme hattının ve Tokatspor’un 1 puan önünde giren Diyarbakırspor, zorlu deplasmanda 2-1 mağlup olarak kendini ateş hattının içinde buldu. Bu sonuçla Tokatspor, puanını 22 yaptı ve şimdilik ateş hattının bir sıra üstüne çıktı. Diyarbakır ise 20 puanda kalarak 15. sırada yer aldı. Lig’in 31. haftasında Diyarbakır temsilcimiz Şekerspor’u konuk edecek ve Tokatspor ise İstanbul deplasmanında Gaziosmanpaşa ile karşı karşıya gelecek.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 30. hafta maç sonuçları ve 31. hafta maçlarının programı ise şöyle: Bozüyükspor 2-1 İskenderun Demir Çelikspor, Ofspor 0-1 Yeni Malatyaspor, Konya Torku Şekerspor 2-1 Balıkesirspor, Tokatspor 2-1 Diyarbakırspor, Bugsaş Spor 3-3 Kocaelispor, Pendikspor 1-2 Altay, Tepecikspor 1-1 Şanlıurfaspor, Turgutluspor 2-0 Çorumspor. FF 2. Lig Beyaz Grup 31. hafta maçları: Altay-Bugsaş Spor, Diyarbakırspor-Konya Torku Şekerspor, Gaziosmanpaşa-Tokatspor, Balıkesirspor-Ofspor, Yeni Malatyaspor-Pendikspor, Kocaelispor-Bozüyükspor, İskenderun Demir Çelikspor-Turgutluspor, Çorumspor-Tepecikspor.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.