Şeker 2 golcü aldı

Şeker 2 golcü aldı

Ara transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, Ligin ilk yarısında gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı iki isimle anlaşarak çözdü. Temsilcimiz Erman Özcan ve Apdullah Apakı renklerine bağladı

TFF 2. Lig 2. Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ikinci yarı hazırlıklarına bugün start verecek. Yeşil-beyazlılar kamp yapacağı Antalya Belek’e Fatih Hıdıroğlu kafile başkanlığında bugün gidecek ve Papilion Otel’de çalışmalarına başlayacak. Sabah saatlerinde tesislerde bir araya gelecek olan temsilcimiz, saat 9-30’da karayolu ile Antalya’ya hareket edecek. Türkiye Kupası maçında 9 Ocak’ta İstanbul’da oynanacak olan İstanbul Büyükşehir maçına kadar çalışmalarını Belek’te sürdürecek olan temsilcimiz buradan direk İstanbul’a geçecek ve kupa sınavına çıkacak.

Bir diğer taraftan da ara transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, Lig’in ilk yarısında gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı iki isimle anlaşarak çözdü. Santrafor konusunda ilk yarı biter bitmez çalışmalarının startını veren temsilcimiz, Bank Asya 1. Ligi’nde forma giyen iki futbolcu ile anlaşarak kadrosuna güç kattı. Yeşil-beyazlılar, Bucaspor’da forma giyen Erman Özcan ve Kardemir Demir Çelik Karabükspor’da mücadele eden Abdullah Apak ile tüm problemlerini çözdü ve tecrübeli isimleri 1,5 yıllığına renklerine bağladı. 4 Ocak’ta 2. transfer sezonunun başlaması ile resmi sözleşmeye imza atacak olan Özcan ve Apak, Şekerspor’un Belek kampına katılacaklar.
Şekerspor, teknik adam Mehmet Altıparmak’ın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdüren temsilcimizde bu transferlerin ardından uygun şartlarda bir orta saha ve birde top kullanma özelliğine sahip stoper almayı düşünüyor. Ancak yeşil-beyazlılar orta saha ve defans oyuncusu konusunda aceleci davranmıyor. TFF 2. Lig statüsüne göre Klasman Grubu’na bu güne kadar aldığı puanla devam edecek olan temsilcimiz, Bank Asya 1. Lig hedefini bu maçların sonunda Play-Off’a kalarak sürdürmek istiyor.
Şekerspor’un gol umudu olacak futbolculardan Abdullah Apak Bank Asya’nın önemli gol silahlarından birisi. 1975 doğumlu olan tecrübeli forvet Apak sırasıyla Gemlikspor, Yeni Salihlispor, Kütahyaspor, Marmaris Belediyespor, Gençlikspor, Yimpaş Yozgatspor, Mersin İdmanyurdu kulüplerinde forma giydi. Temsilcimizin gol yollarındaki yeni isimlerinden Ermen Özcan ise 1978 Ankara doğumlu. Lig’in ilk yarısında Bucaspor formasını terleten Özcan, futbola Mudurnuspor’da başladı. D.Ç.Divriğispor, Orduspor, Amasyaspor ve Eyüpspor maceralarından sonra kendini Nazillispor’da kabul ettirdi. Buradan Afyonspor’a transfer oldu. Kendini burada da ispatladıktan sonra 2. Lig’in şampiyonluk adaylarından Bucaspor’a transfer oldu. Büyük hedefleri olan bir camiayla çalışması futbolunu da olumlu etkiledi. Golleriyle Bucaspor’a büyük katkı sağladı. Bucaspor ile TFF 2.Lig şampiyonluğu yaşadı.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ligin ilk yarısında gol yollarında yaşadıkları sıkıntıyı iki tecrübeli isimle çözdüklerini söyledi. İkinci yarıda çok daha iyi bir Şekerspor izlettirmek istediklerinin altını çizen Altıparmak; “Şu an için her şeyiyle hazır bir takımız ve iyi motive olmuş durumdayız. Hedefimiz Mayıs ayında şampiyon olmak ve bunun için emin adımlarla ilerliyoruz. Takımın iskeleti oluşturuldu. İlk yarıda gol yollarında yaşadığımız sıkıntı en önemli sorunlarımızdan biriydi. Aldığımız iki isimle bu sorunumuzu çözdüğümüzü düşünüyorum. İnşallah ikinci yarıda Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz ve hedefimize uzanarak herkesi mutlu edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.