Şeker 10. sıraya geriledi

Şeker 10. sıraya geriledi

Konya Şekerspor Diyarbakır deplasmanından moralsiz döndü. 32. haftada kendi saha ve seyircisi önünde Gaziosmanpaşaspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar hazırlıkların bugün başlıyor

Konya Şekerspor Diyarbakır deplasmanından moralsiz döndü. 32. haftada kendi saha ve seyircisi önünde Gaziosmanpaşaspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar hazırlıkların bugün başlıyor

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 31. haftasında geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Diyarbakırspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar ligde kalma hesapları yapan Diyarbakırspor’a 2-1 mağlup olarak yakaladığı galibiyet serisine son verdi. Şekerspor aldığı bu yenilgi ile 41 puanda kaldı. Yeşil-beyazlılar Gaziosmanpaşaspor’un galibiyeti ile 10. sıraya geriledi. Diyarbakır ise puanını 23’e çıkardı ve Tokatspor’un 2-1 mağlup olması ile düşme hattının bir sıra üstüne çıktı.

Diyarbakır maçından moralsiz dönen yeşil-beyazlılar ligin 32. haftasında Gaziosmanpaşa ile kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak. Konya Şekerspor, ligin son maçında ise yine küme düşme tehlikesi yaşayan Tokatspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar ligin son haftasını ise maç yapmadan kapatacak. Temsilcimizin düşme hattında yer alan Tokatspor maçında ise ligin kaderini belirleyecek bir konumda olacak. Dünü izinli olarak geçiren Şekerspor, Gaziosmanpaşa maçının hazırlıklarına bugün yapacağı tek idmanla başlayacak. Antrenman öncesinde futbolcuları ile kısa bir toplantı yapacak olan teknik adam Mustafa Çapanoğlu, Diyarbakır maçında yapılan hataları masaya yatıracak.  

Hazırlıklarını kendi saha ve seyircisi önünde kazanmak için yapacak olan yeşil-beyazlılarda Gaziosmanpaşa maçı öncesinde tek eksik bulunuyor. Yaklaşık 3 haftadır sakatlığı devam eden Orhun’un tedavisine devam edilirken, bu futbolcunun bu maçta forma giyme şansı olmayacak. Balıkesirspor maçında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düşen İshak ile Ümit, Diyarbakır maçında cezalarını tamamladılar ve ligin 32. haftasında takımdaki yerlerini alabilecek.

Süresiz kadro dışı bırakılan futbolcu Tanju Yavuz ise takımla birlikte antrenmanlara devam edecek. Tanju, yönetim ve teknik heyet tarafından affedildiği takdirde Gaziosmanpaşa maçında forma giyebilecek. Öte yandan geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan futbolcular, İlkay Margılıçlı, Murat Dilek, Necati Yılmaz ve Erkam Reşmen’in sözleşmeleri de fes edildi. Öte yandan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 31. hafta heyecanı dün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Zorlu haftada dün İskenderun Demir Çelikspor-Turgutluspor Yeni Malatyaspor-Pendikspor Çorumspor-Tepecikspor Kocaelispor-Bozüyükspor Balıkesirspor-Ofspor maçları oynandı.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, Diyarbakır deplasmanına galibiyet için gittiklerini söyledi. İstemedikleri bir skorla evlerine döndüklerini ve bunun için üzgün olduklarını ifade eden Çapanoğlu; “Ligin kalan haftalarında iyi bir performans sergileyerek moralli bir kapanış yapmak istedik. Ancak ligde kalma mücadelesi veren Diyarbakır önünde iyi bir futbol ortaya koymamıza rağmen istediğimiz sonucu alamadık. Şimdi tek hedefimiz önümüzde oynayacağımız Gaziosmanpaşa maçı. Bu maçta 2011-2012 futbol sezonunda son kez taraftarlarımızın karşısına çıkacağız. Sezona taraftarlarımıza galibiyet armağan ederek bir kapanış yapmak istiyoruz. Bunu başaracak güçte bir ekibiz. İyi bir oyun ve skorla evimizdeki maçları üç puanla tamamlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.