Şehit analarından anlamlı kermes

Şehit analarından anlamlı kermes

Şehit Aileleri Derneği tarafından düzenlenen kermes dün çok sayıda siyasetçi ve davetlinin katılımı ile açıldı.

Mevlana Caddesi Alaaddin Tepesi karşısında hazırlanan kermes 2 Nisan tarihine kadar açık kalacak. Şehit anaları, yakınları, Devlet eski Bakanı ve MHP Konya Milletvekili Faruk Bal, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, siyasi partilerin Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediye Başkan adayları ile çok sayıda davetlinin katıldığı kermeste sıcak olarak sunulan gıda ürünlerinin yanı sıra çeşitli el işleri de yer alıyor.
Şehit anaları ve şehit yakınlarının gün boyunca saç böreği yaptığı kermese vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Kermesin açılışında konuşan Faruk Bal, yapılan bu tür faaliyetlerin her zaman için desteklenmesi gerektiğini ifade ederken, kermesin hazırlanışında emeği geçen herkese teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise konuşmasında şehit ailelerinin, şehitlerimizin geride bıraktığı ihtiyaç sahibi olan yakınlarına yardım amacı ile düzenledikleri kermese gereken desteği vereceklerini söyledi.
Şehit Aileleri Dernek Başkanı Cafer Çelik ise kermesin açılışında kendilerini yalnız bırakmayan Devlet Eski Bakanı ve MHP Konya Milletvekili Faruk Bal, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Akyürek ve tüm siyasi partilerin Belediye Başkan adayları ve temsilcilerine teşekkür etti. Çelik, “2 Nisan tarihine kadar açık kalacak olan kermesimizde şehitlerimizin yakınları ve vatandaşların destekleri ile gün boyunca sıcak saç böreği ve çeşitli gıda ürünleri sunulacak. Kermesten elde edilecek olan tüm gelir ile şehitlerimizin geride bıraktığı çocuklarına ve ihtiyaç sahibi yakınlarına kullanılacak. Amacımız şehitlerimizin emanetlerine her alanda sahip çıkmak ve onları yalnız bırakmamak. Bizlere bu konuda destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.