Şehir Magandaları Başkent’te Korku Saçtı

Şehir Magandaları Başkent’te Korku Saçtı

Ankara’nın Altındağ ilçesinde TIR’dan bir işyerine malzeme indiren işçiler, silahlı şehir magandalarının saldırısına uğradı. İçinde şoför bulunan TIR’ı taşlayan, işçilere silah teşhirinde bulunup havaya ateş açan 4 zanlıdan...

Ankara’nın Altındağ ilçesinde TIR’dan bir işyerine malzeme indiren işçiler, silahlı şehir magandalarının saldırısına uğradı. İçinde şoför bulunan TIR’ı taşlayan, işçilere silah teşhirinde bulunup havaya ateş açan 4 zanlıdan 3’ü polis tarafından yakalandı. Bir zanlı ise ara sokaklarda izini kaybettirdi.

Olay, öğle saatlerinde Altındağ ilçesi Gazeteci Kemal Aşık Caddesi 236 Sokak’ta gerçekleşti. TIR’dan işyerinin deposuna malzeme indiren çalışanların yanına bir kişi geldi. İşçiler, şahsın deponun bagajına doğru yönelmesi üzerine, ‘Ne arıyorsun burada’ şeklinde soru yöneltti. Bunun üzerine sinirlenen şahıs, yolun karşısında bulunan arkadaşlarını çağırıp, işçilere saldırdı. Hızını alamayan şahıslar içinde uyuyan şoförün bulunduğu TIR’ı taş yağmuruna tuttu. İşçilere silah teşhirinde bulunan zanlılar daha sonra havaya ateş açtı. Silahı gören işçiler ise hızla binaya girip kapıyı kapattı.

Bu sırada bölgede devriye atan ekipler, olayın üzerine geldi. Polisi gören zanlılar kaçmaya başladı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kaçmaya çalışan zanlılardan 3’ü yakalandı. Ara sokaklara giren bir kişi ise izini kaybettirdi.

Olayı anlatan TIR şoförü, araçta uyuduğunu ve bir anda saldırıya uğradıklarını söyledi. Hızla araçtan indiğini anlatan şoför, şahısların silah göstermesiyle binaya sığındıklarını kaydetti.

Çevrede inceleme yapan polis ekipleri, olay yerinde boş mermi kovanları buldu. Saldırıda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, TIR’da maddi hasar oluştu.

Gözaltına alınan zanlıların üzerinden bıçak çıktığı öğrenilirken, şahıslar karakola götürüldü. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.