Seddar'ın bonsevisi belli oldu

Seddar'ın bonsevisi belli oldu

Bu sezon Anadolu Selçukspor'un en golcü ismi olan Seddar Karaman'ın bonservis ücreti ile kiralama ücreti belli oldu.

Bu sezon Anadolu Selçukspor'un en golcü ismi olan Seddar Karaman'ın bonservis ücreti ile kiralama ücreti belli oldu. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, genç forvet için 30 bin avro bonservis bedeli isterken kiralama bedeli olarak ise 5 bin avro istiyor

2 BİN 550 DAKİKA SAHADA KALDI

Bu sezon Spor Toto Süper Lig takımlarından olan Antalyaspor'dan kiralanan genç forvet,  1 sezon boyuncu Anadolu Selçukspor forması altında 30 maça çıktı. Başarılı forvet oyuncusu attığı gollerle takımın en golcü ismi olmayı da başardı. Bu sezon 31 maçta forma giyen Seddar Karaman, Anadolu Selçukspor'da kariyerinin zirvesine çıktı. Seddar Karaman 31 maçta 10 gol atmayı başardı. Başarılı oyuncu 31 maçın 29'unda ilk 11'de forma şansı bulurken  2 bin 550 dakika ise sahada kalma başarısı gösterdi.

TAKIMA YENİDEN KAZANDIRILACAK

Bu sezon hedefini PTT 1.Lig olarak belirlemesi beklenen Anadolu Selçukspor'da sessiz bekleyiş sürüyor. Geçtiğimiz sezon Antalyaspor'dan kiralanan Seddar Karaman'ın bonservis ve kiralama ücreti belli oldu. Bu sezon Anadolu Selçukspor'da göze çarpan birkaç isimden biri olan Seddar Karaman, yeni sezonda takımda yeniden kiralanması veya bonservisiyle birlikte transfer edilmesi bekleniliyor. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Seddar Karaman'ın bonservis ücretini 30 bin avro kiralama ücretini ise 5 bin avro olarak belirledi. Takımda kalmak isteyen Seddar Karaman'ın bonservis ücretiyle mi transfer edileceği veya yeniden kiralama yoluna mı gidileceği ise merak konusu.

KARİYERİNİN ZİRVESİNE ÇIKTI

Atiker Konyaspor'un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor'un golcü futbolcusu Seddar Karaman, Anadolu Selçukspor ile kariyerinin zirvesine çıktı. Başarılı forvet oyuncusu bu sezon profesyonel liglerde ki kariyerinde  en gollü sezonunu yaşıyor. Daha önce Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden olan Kepez Belediyespor'da 21 maça çıkan Seddar Karaman 9 gol atma başarısı gösterdi. Geçtiğimiz sezon Antalyaspor A Takımı, U-21 Takımı ve 3.Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor forması giyen Seddar Karaman 25 maçta 4 kez fileleri havalandırmayı başardı. 2013-2014 sezonunda Antalyaspor'un U-21 takımında forma giyen Seddar Karaman, A2 takımıyla 16 maçta 14 gol atmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.