Sean Williams smaç atarken selfie çekti

Sean Williams smaç atarken selfie çekti

Türkiye Basketbol Ligi'nin yıldızlarını karşı karşıya getiren All-Star 2015 organizasyonunda yarışan Torku Konyaspor'dan Sean Williams, smaç atarken çektiği selfie ile güne damgasını vurdu.

Türkiye Basketbol Ligi'nin yıldızlarını karşı karşıya getiren "All-Star 2015" organizasyonu, Ankara Arena'da gerçekleştiridi ve smaç yarışması büyük bir heyecana sahne oldu.

Smaç yarışmasında, Pınar Karşıyaka'dan Kenneth Gabriel, Fenerbahçe Ülker'den Jan Vesely, Anadolu Efes'ten Furkan Korkmaz, Beşiktaş İntegral Forex'ten JaJuan Johnson, Galatasaray Liv Hospital'dan Patric Young, TOFAŞ'tan Chinemelu Elonu, Torku Konyaspor'dan Sean Williams yer aldı.

SMAÇLAR BÜYÜLEDİ

Fenerbahçe Ülker forması giyen Jan Vesely, Galatasaray Liv Hospital'ın yıldızı Patrice Young ve Pınar Karşıyakalı Kenny Gabriel birbirinden güzel smaçları ile izleyenleri büyülerken, günün en ilginç smacı ise Torku Selçuk Üniversitesi'nin Amerikalı power forveti Sean Williams'tan geldi.

SMAÇ ATARKEN SELFİE ÇEKTİ

28 yaşındaki yetenekli oyuncu, son dönemde moda olan "selfie" akımına ayak uydurdu ve ikinci turda smacını vururken sol elindeki telefonu ile "selfie" çekti. Başarılı oyuncu, ilk denemesinde başarısız olurken, ikinci şansında vurduğu bu estetik smaç büyük beğeni topladı.

BİRİNCİ GABRiEL OLDU

Eleme turunda 100 tam puan toplayan Furkan Korkmaz ile 99'ar puan alan Gabriel ve Young adlarını finale yazdırdı. Finalde 95 puan elde eden Gabriel, rakiplerini geride bırakarak "Sony Xperia Smaç Yarışması"nda birinciliğe ulaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.