Savunma alarmı

Savunma alarmı

Atiker Konyaspor son haftalarda savunmada yaşanan hatalar nedeniyle kalesinde 5 maçta 9 gol birden gördü. Defans hattı bu konuda ‘SOS’ verirken yaşanan sakatlıklar ise bu durumun üzerine adeta tuz biber oldu

Spor Toto Süper Ligde son galibiyetini 26. Hafta iç sahada oynadığı Bursaspor’a karşı alan  Atiker Konyaspor’da kötü gidişat  Alanyaspor  yenilgisiyle devam etti. Yeşil-beyazlı ekip Süper Lig'de son 4 maçta 2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 10 puan kaybetti.

SAVUNMADA İŞLER KÖTÜ

Atiker Konyaspor’da yaşanan büyük düşüş  taraftarlarda hayal kırıklığı yaşatırken yeşil-beyazlı ekibin son haftalarda kalesini gole kapatamaması ise dikkatlerden kaçmadı. Atiker Konyaspor’un defansı bu konuda tehlike alarmı verirken yeşil-beyazlı ekip son 5 maçta 9 gol birden yedi.  Atiker Konyaspor  bu dönemde Kasımpaşa’dan lig ve kupa dahil olmak üzere 4 gol, Gaziantepspor’dan 2  Alanyaspor’dan da 3 gol yiyerek büyük hayal kırıklığı yaşadı. 

GOLÜN 8’İNİ KAYA YEDİ

Atiker Konyaspor son haftalarda savunmada yaşanan hatalar nedeniyle kalesinde  5 maçta 9 gol birden gördü. Bu gollerini 8’ini ise Serkan Kırıntılı’nın sakatlığı sonrası kaleye geçen Kaya yedi.  Kaya bu başarısız performansı ile taraftarlardan da büyük tepki aldı. Kayserispor karşısında kaleyi sakatlığı büyük ölçüde geçen Serkan Kırıntılı’nın koruması bekleniyor.    

DEFANSI SIKINTILI İKEN ÜZERİNE BİR DE SAKATLIK

 Atiker Konyaspor'da savunmada performans anlamında sıkıntı yaşanırken üzerine bir de stoper oyuncuların sakatlığı gelince bu mevkii Aykut Kocaman’ı düşündürmeye başladı.  Yeşil-beyazlı ekipte, sezon başından bu yana savunmanın ortasında Jagos Vukovic ile Ali Turan forma giyiyordu. Anadolu Kartalı'nda bu 2 oyuncu, sakatlıkları sebebiyle cuma günü oynanacak Kayserispor maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Aykut Kocaman, savunmada yaşanan bu sıkıntı nedeniyle kara kara düşünüyor. Son haftaların forma ekibi Kayserispor karşısında savunmadaki bu eksikliler can sıkıyor.

3 İSİMDEN İKİSİ OYNAYACAK

Konyaspor'da Vukovic ve Ali Turan'ın yokluğunda görev yapacak 3 isim bulunuyor. Teknik direktör Aykut Kocaman bu bölgede Selim Ay, Volkan Fındıklı ve Jens Jonsson'dan ikisine şans vermek zorunda. 

DOUGLAS’IN YERİNE USLU

İskoç sol bek Barry Douglas'ın da cezası sebebiyle oynayamayacağı Kayserispor maçında Atiker Konyaspor'un savunmasının solunda  sezon başından buyana eleştirilen Mehmet Uslu forma giyecek.

FERHAT TÜRKOĞLU   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.