Savunamadık maçı kaybettik

Savunamadık maçı kaybettik

Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir Türk Telekom karşısında alınan yenilginin sebebini savunmadaki yetersizliklerine ve rakibin dış atışlardaki başarısına bağladı

Torku Konyaspor’da Türk Telekom karşısında alınan 83-72’lik yenilginin ardından  konuşan baş antrenör Aziz Bekir düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi;“Çok iyi bir maç olduğunu söyleyemem. İki tarafta da çok stresliydi. Biz maça 6 top kaybı ile başladık dış şutları Türk Telekom çok iyi kullandı. Ne zaman rakibi dışarıda durdurmayı başarsak bu kez de içeri pentrelerde zorlandık. Böyle olunca da savunmadaki eksiklerimizden dolayı maçı kaybettik. Tüm hafta boyunca Jason Boone sakattı ve iyi antrenman yapamadı. Savunma stratejimiz içinde de Boone ile Türk Telekom’u durduramayacağımızı düşündüğümüz için bu oyuncumuza süre vermedik. Mesut da kendisine verilen süre içinde faydalı oynadı”.

RAKİBİN ŞUT YÜZDESİ İYİYDİ

Yeşil-beyazlı ekibin oyuncusu Valentin Pastal ise “Zor bir deplasmanda iyi bir takıma karşı oynadık. Türk Telekom maça iyi başladı ve ilk periyotta bizden üstündü. İkinci periyotta toparlandık ve geri geldik ancak üçüncü periyotta maçın başındaki gibi yine geri düştük. Çok yüzdeli şut kullanan Türk Telekom maçın sonunu da iyi oynayarak kazandı. Biz de elimizden geleni yaptık ama olmadı” dedi.

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

Türk Telekom'un başantrenörü Ercüment Sunter, Torku Konyaspor Basket karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Sunter, 83-72 kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmada "akıllı" bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, "6 takımın play-off şansı ve küme düşme tehlikesi yaşadığı bir mücadele oluyor. Bu açıdan baktığımız zaman, bugün Torku Konyaspor Basket karşısında aldığımız galibiyetin önemi daha da artıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.