Savaşan bir takımız

Savaşan bir takımız

Ufukhan Bayraktar: Avusturya kampından memnunuz. Hocamızın düşüncesi sahada basmadık yer bırakmayan, mücadele eden ve bu mücadelesinin karşılığını da puanlarla alan bir takım oluşturmak.

Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Ufukhan Bayraktar, bir sezon aradan sonra yeniden gerçek yerine dönen takımın başarılı bir sezon geçirmesi adına yoğun bir tempoda hazırlıklara devam ettiklerini belirtirken, uyum sorunu yaşamayan takımımızın lige kadar eksiklerini en aza indirerek sezona en hazır şekilde gireceğine inandığını söyledi.

İlk etabı Konya, ikinci etabı Kızılcahamam'da tamamlanan sezon başı hazırlıklarında üçüncü etap için Avusturya'da bulunduklarını söyleyen başarılı defans oyuncusu Ufukhan Bayraktar, "Çalışma ortamımız gayet iyi. Burada herşey futbol için planlanmış. Bir futbolcunun en büyük arzusu böyle tesislerde çalışmaktır. Bizde burada son derece iyi bir tempoda çalışıyor ve sezonun başlamasına kısa bir zaman kaldığı için daha çok taktik antrenmanlar yapıyoruz. Ayrıca güçlü rakiplerle oynayacağımız hazırlık maçlarıyla da lig öncesi son durumumuzu görme fırsatını yakalayacağız. Takımda bulunan tüm arkadaşlarımızın ve ağabeylerimizin tek düşüncesi bir sezon aradan sonra gerçek yeri olan Süper Lig'e geri dönüş yapan Konyaspor'a Süper Lig'de iyi bir sezon yaşatmak. Yapılacak takviyelerle bunu başaracak gücümüzün olduğuna inanıyoruz. Takımda arkadaşlık üst düzeyde. Herhangi bir uyum sorunu yaşamıyoruz. Sadece yeni bir ekip olduğumuz için zaman zaman saha içerisinde ne yapacağımıza karar vermekte zorlanıyoruz. Bunu da önümüzdeki 3 haftalık dönemde aşarak 2010-2011 sezonuna en hazır şekilde gireceğiz" dedi.
Teknik direktör Ziya Doğan'ın hırslı yapısının takıma da yansıdığını sözlerine ekleyen Ufukhan Bayraktar, "Hocamızın düşüncesi sahada basmadık yer bırakmayan, mücadele eden ve bu mücadelesinin karşılığını da puanlarla alan bir takım oluşturmak. Bu gerek antrenmanlarda gerekse hazırlık maçlarında bize de yansıyor. Süper Lig'in havası farklı. Her ne kadar yeni bir takım olsakta aramızdaki birçok oyuncu Süper Lig'in tecrübeli isimleri. Taraftarlarımız sezon içerisinde sahada futbolun gerektirdiği şekilde savaşan, bir an bile olsun mücadeleyi bırakmayan ve son düdüğe kadar maçı kovalayacak bir Konyaspor izleyecekler. Bunun için çalışıyoruz" şeklinde görüş belirtti.
Bank Asya 1.Lig'de şampiyon olan kadrodan kalan oyunculardan biri olduğunu ifade eden Ufukhan Bayraktar, "Konyaspor her oyuncunun oynamak istediği bir takım. İlk senemde şampiyonluk yaşadım. İkinci senemde de Süper Lig'de başarılı olmak istiyoruz. Bu da takım oyunundan ve takımın şehirle gerçek anlamda kenetlenmesinden geçiyor. Geçen sezon Giresunspor maçıyla başlayan dönemde Konya şehrinin inanılmaz desteği ve sinerjisiyle mutlu sona ulaştık. Bu sene Süper Lig'deyiz. Taraftarlarımızın daha fazla destek vereceğini umut ediyoruz. Şehir takımlarının en büyük artısı taraftarıdır. Bizde bu artıyı sezon içerisinde en fazla şekilde kullanmak ve kendimize avantaj elde etmek istiyoruz" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.