Satranççılar Konya’da

Satranççılar Konya’da

2010 Türkiye Bayanlar Satranç Şampiyonası Arzum Sponsorluğunda Başlıyor! Türkiye Satranç Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Bayanlar Satranç Şampiyonası’nın sponsorluğunu bu yıl da küçük ev aletleri sektörünün öncü firmalarından Arzu

Geçtiğimiz yıl da Arzum’un sponsorluğunda düzenlenen turnuva, 9-14 Temmuz tarihlerinde şehrimizde gerçekleşecek. Satranç Şampiyonası’na Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden yaklaşık 80 bayan sporcunun katılması bekleniyor.
Türkiye Satranç Federasyonu’nca her yıl gerçekleştirilen satranç sporuna gönül vermiş her yaştan lisanslı bayan sporcunun katılabildiği Türkiye Bayanlar Satranç Şampiyonası 2010, Konya’da Rixos Otel’de gerçekleştiriliyor.
Ülkemizin dünya ve Avrupa çapında ödül almış kadın sporcularının yanı sıra Avrupa şampiyonalarında derece almış küçük sporcuların da katılımıyla gerçekleşecek satranç turnuvası, Arzum’un sponsorluğu ile dünyada düzenlenen kadın şampiyonaları içinde en başarılı turnuva olma özelliği taşıyor.
Gelişme çağındaki kız çocuklarının eğitimi ve kişisel gelişimine katkıda bulunmak ve satranç eğitimi almalarını teşvik edecek projelere destek olmak amacıyla yola çıkan Arzum’un desteklediği bu yılki şampiyona, Türkiye’nin farklı illerinden gelen yaklaşık 80 bayan satranç sporcu 5 gün boyunca birbirleriyle kıyasıya mücadele edecek.
Her sporcunun 9 maç yapacağı şampiyonada, Arzum, turnuvaya katılan tüm sporculara Çubukmix Çubuk Blender hediye ederken, ilk üç dışında ilk 10’da yer alan sporculara Buka Saç Kurutma Makinesi, yaş grubu birincilerine Mela Katı Meyve Presi, hediye edecek. Türkiye birincisine 1500 TL değerinde 8 parçadan oluşan hediye seti, Türkiye ikincisine 1000 TL değerinde 6 parçadan oluşan hediye seti ve Türkiye üçüncüsüne ise, 750 TL değerinde 6 parçadan oluşan set hediye edecek. Ayrıca dereceye girecek olan sporculara para ödülü de verilecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.