Satırlı Soyguncular Kamerada

Satırlı Soyguncular Kamerada

Sultanbeyli’de, ellerindeki satırla bir markete gelen iki genç, kasadaki paraları alarak kaçtı. Satırlı soygun, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 16 yaşındaki zanlıların, "Filmlerde gördük, denemek istedik." dediği öğrenildi.Olay,...

Sultanbeyli’de, ellerindeki satırla bir markete gelen iki genç, kasadaki paraları alarak kaçtı. Satırlı soygun, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 16 yaşındaki zanlıların, "Filmlerde gördük, denemek istedik." dediği öğrenildi.

Olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Erdoğan Caddesi 32 numarada bulunan bir markette meydana geldi. Markete giren kar maskeli ve satırlı iki zanlı, kasiyeri satırla tehdit ederek etkisiz hale getirdikten sonra kasada bulunan yaklaşık 750 TL'yi alarak kayıplara karıştı. Çalışanların durumu polise bildirmesiyle olay yerine gelen Sultanbeyli Asayiş Büro Amiriliği ekipleri, kamera kayıtlandan eşgallerini belirledikleri S.A (16) ve H.C (16) soygundan yaklaşık iki saat sonra yakalayarak çocuk büro amirliğine teslim etti. Şahısların buradaki ifadelerinde, "Filmlerden gördük, denemek istedik." dediği öğrenildi.

Polisteki işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.