Şarkıcı Fedon: Heykelin Mühürlenmesi Türkiye'ye Yakışmıyor

Şarkıcı Fedon: Heykelin Mühürlenmesi Türkiye'ye Yakışmıyor

Lefter Küçükandonyadis’in Büyükada Özgürlük ve Demokrasi Parkı’ndaki heykelinin mühürlenmesi büyük tepki çekti. Yaşananların Türkiye'ye yakışmadığını belirten şarkıcı Fedon, “Bu görüntüden utanıyorum. Karalar bağladım....

Lefter Küçükandonyadis’in Büyükada Özgürlük ve Demokrasi Parkı’ndaki heykelinin mühürlenmesi büyük tepki çekti. Yaşananların Türkiye'ye yakışmadığını belirten şarkıcı Fedon, “Bu görüntüden utanıyorum. Karalar bağladım. Bugün benim için kara bir gündür.” dedi.

Büyükada’da doğduğunu ve Lefter’i çok sevdiğini belirten Fedon, “Lefter abi sadece Türk futbolu değil, Türkiye Cumhuriyeti’ne mal olmuş biridir. Farkındaysanız ben bugün karalara bağlandım. Karalar giydim. Bugün kara bir gündür. Kim ne diyorsa desin kim haklı olursa olsun şu görüntünün olmaması lazım. Şu görüntü beni üzüyor kahrediyor. Devletin kolluk güçlerine ileri geri konuşmam da abes olur. Ama şu görüntü ne ülkemize, ne Fenerbahçe’ye ne de adamızın koca çınarı Lefter abiye yakıştı. İşin altında başka olaylar var. Burada rant olduğunu iddia ediyorlar. Buranın sahibi benim arkadaşım. Lefter abiyle top oynamış, onu çok seven biri. Burada havuz mu var? Ne rantı. Bunun nemalanması olmaz. Eğer bu heykel buraya yakışmadıysakaldırılır başka yere konulur. Bu nedir ya. Şuraya bakın İran mıyız? Nedir bu ? Lefter abi utanç verici bir adam mı ki üzeri siyah brandayla kapatılıyor? Ben çok üzüldüm. Bu lefter abiye yakışmadı.” şeklinde konuştu.

Bu arada, Büyükada’da Lefter’in elinde büyüdüğünü söyleyen Aret Bozkurt ve Şarkıcı Fedon üzerinde Lefter’in ismi yazılan 10 numaralı Fenerbahçe formasını heykele giydirerek poz verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.