Sarayönüspor’da yeni dönem

Sarayönüspor’da yeni dönem

2014 yerel seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte Sarayönü Belediyespor’da da yeni dönem başladı.

2014 yerel seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte Sarayönü Belediyespor’da da yeni dönem başladı. Cumartesi günü yapılan kongre ile Sarayönü Belediyespor’da da Nafiz Solak dönemi resmen başlarken, delegelere hitaben yaptığı konuşmada Sarayönü Belediyespor’da tek adamlık döneminin biteceğini söyledi. Sarayönü Belediyespor’da Olağanüstü Genel Kurul Cumartesi günü gerçekleştirildi. Cumartesi günü Sarayönü Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, AK Parti İlçe Başkanı Rıza Demir, Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Bayraktar, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Önal ve genelde Sarayönü Belediyesporlu eski yönetici ve futbolculardan oluşan 78 delegenin 53’ü katıldı.

Divan Kurulu’nun Ömer Gökay, Ramazan Küçükkoyuncu ve Mustafa Önal’dan oluşmasıyla başlayan Genel Kurul’da Oktay Ağaoğlu tarafından okunan Faaliyet Raporu ve Mali Rapor kabul edildi. Divan’a sunulan ve Nafiz Solak, Ali Keskin, Hikmet Başar, Hüseyin Bayraktar, Ramazan Poyraz, Muammer Akhançer, Eyüp Çetin, Murat Candan, İbrahim Ocak, Özgür Solak ve Yusuf Kılıç’tan oluşan liste oybirliği ile kabul edilerek, yeni yönetim belirlenmiş oldu.

TEK ADAM DÖNEMİ BİTTİ

Delegelere hitaben bir konuşma yapan Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, kongrenin kulübe ve Sarayönü’ne hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Kanuni bir mecburiyetten dolayı bu kongreyi yapıyoruz. Bu bir sevgi işi. Bu tip oluşumlarda menfaat beklemeden çalışılması gerekir. Bizim amacımız bu takımı bir üst lige taşımanın yanı sıra Sarayönülü gençlerimize spor yapma fırsatı tanıyıp, yetenekli olanların daha iyi yerlere gelmelerini sağlamak. Bu dönem tek adamlık bir dönem olmayacak. Bu yönetimde olan herkes çalışacak” dedi.

HERŞEY ŞEFFAF OLACAK

Tekelleşmeyi bitireceklerini kaydeden Solak, “İlk etapta kulübümüze kurumsal bir kimlik kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Sarayönü Belediyespor’un her ne kadar olumlu bir imajı var gibi görünse de spor ve futbol camialarının içine girildiği zaman bu durum hiçte öyle değil. Sarayönü Belediyespor aldığı başarılı sonuçların yanı sıra, verilen sözlerin yerine gelmemesiyle de gündeme geliyor. Bizim dönemimizde her şey kayıt altında olacak. Yönetimimizde yer alan herkes her konuyu, alınan her kararı bilecek. Herşey şeffaf olacak. Bizler Sarayönü Belediyespor Başkanı olarak şahsım ve Sarayönü Belediyespor yönetimi olarak her türlü bilgiyi vermeye hazırız. İsteyene kapımız her zaman açık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.