Sarayönüspor zirveyi kaybetmedi

Sarayönüspor zirveyi kaybetmedi

Süper Grup lideri Sarayönü Belediyespor, sezona iddialı başlayan ancak bir türlü istediği sonuçları alamayan Sanayispora evinde 1-0 yenildi.

Yeşil-siyahlı ekip, bu yenilgiye rağmen liderliğini korudu. Geçtiğimiz hafta Medaş Tek Meramspor’u yenmeyi başaran ikinci sıradaki Muhasebe Gençlerspor ise, çıktığı Çumra deplasmanında Çatalhüyük Çumra Belediyespor’a 1-0 yenilerek dördüncü sıraya geriledi. Aldığı seri galibiyetlerle bir anda zirveye yaklaşan Selçuklu Belediyespor, bu sezon sürekli farklı yenilgiler alan Karapınar Belediyespor’u 8-1 gibi açık bir skorla yenerek iddiasını sürdürdü. Sezona kötü başlayan ve henüz tam istikrar sağlayamayan iki ekip Ereğlispor ile Beyşehir Belediyespor arasında Ereğli’de oynanan karşılaşmada gülen taraf rakibini 1-0 yenen ev sahibi Ereğlispor oldu. Bir hafta öncesinin yaralı takımı Medaş Tek Meramspor ise, Telekomspor karşısında aldığı 5-0’lık farklı galibiyetle teselli buldu ve yeniden ikinci sıraya yükseldi. Henüz galibiyeti ve puanı olmayan Bozkır Gençlerbirliği ise, ligden çekilen Tuzlukçu Belediyespor’a karşı 3-0 hükmen galip gelerek üç puanla tanıştı.

1. KÜME’DE HEYECAN ARTIYOR
A Grubunda lider Stadspor’un yedinci hafta sonunda da bileğini büken olmadı. Sarı-kırmızılı ekip zorlu Ilgınspor deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönerek koltuğunu korudu. İkinci sırada bulunan Akşehir Endüstrispor da, Selçukspor’u evinde 5-1’le geçmeyi başardı ve zirve takibini sürdürdü. Ne yapacağı belli olmayan takımlardan Kadınhanı Belediyespor, konuk ettiği Yeni Meramspor’u 5-1’le uğurladı. Hakimiyetspor ile Konya Yolspor 2-2 berabere kalarak puanları paylaştı. 13-0 Kuluspor lehine devam ederken Yeni Doğanhisarspor’un sahadan çekilmesi üzerine yarıda kalan Kuluspor-Yeni Doğanhisarspor maçıyla ilgili kararsa daha sonra verilecek. B Grubu lideri Cihanbeyli Belediyespor, öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve bir başka güçlü ekip Mobilyacılar Sitespor’a 2-1 yenilerek haftayı puansız kapadı. İkinci sıradaki Ereğli Şekerspor ise çıktığı İçeri Çumra deplasmanında İçeri Çumra Belediyespor’a 2-1 yenilerek, eli boş döndü ve üçüncü sıraya geriledi. Havzanspor, Maliyespor karşısında adeta coştu ve rakibini 5-3 yenmeyi başardı. İyi futbol oynayan iki takımın mücadelesinden galip çıkan taraf Konya Demirspor’u 4-2 yenen Derespor oldu. Karapınar Esnafspor ise, ligden çekilen Araplarspor karşısında hükmen galibiyetle üç puanı kar hanesine katan takım oldu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.