Sarayönü’nün hedefi ligde kalmak

Sarayönü’nün hedefi ligde kalmak

Sarayönü Belediyespor, alışkın olamadığı şekilde zirve potasından çok uzaklarda yer bulabildiği 2014-2015 sezonunda, hedefini ligde baraj maçı oynamadan direk kalabilmek olarak belirledi.

Sarayönü Belediyespor, alışkın olamadığı şekilde zirve potasından çok uzaklarda yer bulabildiği 2014-2015 sezonunda, hedefini ligde baraj maçı oynamadan direk kalabilmek olarak belirledi. Yeşil siyahlılar bu hedef doğrultusunda lige verilen devre arasında transfer çalışmalarına başladı. Giden ve gelecek oyuncular yavaş yavaş netlik kazanmaya başlarken, şimdilik beş oyuncuyla yollar ayrıldı.

Sarayönü Belediyespor kadrosunda hareketli günler yaşanıyor. Sezonu Akşehirspor'un üzerinde tamamlayarak ligde doğrudan kalmak isteyen yeşil siyahlılar kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı. Bazı oyuncularla yollar ayrılırken, bazı oyuncularla da masaya oturuldu.

5 OYUNCUYLA YOLLAR AYRILDI

Yeşil siyahlılar devre arasının girmesiyle şimdilik beş oyuncuyla yollarını ayrıldı. Kadir Yıldırım ve Eyüp Avşin kulüp tarafından gönderilirken, Sait Berat Tapu ve Hasan Sayan kendi istekleriyle takımdan ayrıldı. Yine forvet oyuncularından Murat Güvenç de gönderilenler arasında yer aldı. Gönderilen oyuncuların istatistikleri ise sezon başında izlenen yanlış transfer politikasını bir kez daha gözler önüne serdi. Sait Berat Tapu, görev aldığı 4 karşılaşmanın sadece birinde ilk 11'de yer alırken toplamda 103 dakika görev yaptı. Yine 3 karşılaşmanın sadece birinde ilk 11 şansı bulan Kadir Yıldırım, 117 dakika sahada kalabildi. Üç karşılaşmada sonradan oyuna giren Hasan Sayan, 46 dakika forma şansı bulabildi. Eyüp Avşin ise hiçbir karşılaşmada görev alamadan takımdan ayrıldı. Giden oyunculardan katkı sağlayan tek isim Murat Güvenç oldu. Sezon başında yapılan anlaşmalar doğrultusunda bu oyuncular, aldıkları paraları geri getirmeleri durumunda serbest kalarak başka bir kulüple anlaşabilecek.

DİSİPLİNSİZLİKTEN GÖNDERİLDİ

Sarayönü Belediyespor kadrosundan ayrılan isimlerden başında takımın forvet oyuncularından Murat Güvenç geliyor. Disiplinsiz hareketlerinden dolayı yönetim ve teknik heyetin aldığı kararlar doğrultusunda takımdan gönderilen Murat Güneç ile Meskispor maçından sonra yollar ayrıldı. Murat Güvenç, sezon başında arka arkaya alınan 5 mağlubiyetin ardından takımdan ayrılmak istediğini dile getirerek takımda huzursuzluğa neden olmuştu. İlk yarı itibariyle 4 gol kaydeden Murat, 10 karşılaşmaya ilk 11'de çıkarak 821 dakika görev aldı.

Turan yine olmadı

Transfer çalışmalarına başlayan yönetim, Sarayönü Belediyespor'un eski defans oyuncularından Turan Polat'la yeniden masaya oturdu. İlk yarı Selçuklu Belediyespor'da sadece 5 maçta forma giyen oyuncunun istediği rakamı yüksek bulan yönetim, oyuncuya Selçuklu Belediyespor'da aldığı ücretin üç katını teklif etti. Turan'ın istediği parada ısrar etmesi üzerine yönetim görüşmeleri yarıda bırakarak masadan kalktı. Sezon başında da görüşülen Turan, yine çok yüksek bir rakam istemiş, anlaşma sağlanamayınca da çok cüzi bir miktara Selçuklu Belediyespor'un yolunu tutmuştu.

YUNUS'LA ANLAŞMA SAĞLANDI

Savunma yönünden sıkıntı yaşayan Sarayönü Belediyespor'da yönetimin görüştüğü bir başka isim yine defans oyuncusu Yunus Batan oldu. Ligin ilk yarısında Burdur temsilcilerinden Bucak Belediyespor'da forma giyen Yunus Batan'la masaya oturan yönetim oyuncuyla her konuda anlaştı. Kulübüyle ufak pürüzleri bulunan oyuncunun bu pürüzleri gidermesi durumunda yeni takımı Sarayönü Belediyespor olacak. Tecrübeli defans oyuncusu 2011-2012 sezonunda da yeşil siyahlı formayı giymişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.