Sarayönü’ne ikinci takım

Sarayönü’ne ikinci takım

Sarayönü ikinci futbol takımına kavuştu. Merkez ve taşra mahallelerden seçilen Sarayönülü oyunculardan kurulacak kadro ile mücadele edecek takımın ismi ise Sarayönüspor olarak tescillendi

Geçtiğimiz hafta içerisinde kurulumu tamamlanan Sarayönüspor, sezon hazırlıklarına da hızlı şekilde başladı. Geçtiğimiz hafta sonu ise seçmeler düzenlendi. Sarayönüspor teknik direktörü Gültekin Karlı tarafından gerçekleştirilen oyuncu seçmelerine yaklaşık 30 kişi katıldı. Oyuncuları izleyen teknik direktör Gültekin Karlı, yeşil siyahlı ekibe katkıda bulunabilecek isimleri listesine not etti.

Sarayönüspor'un yönetim kurulu üyeleri ise geçtiğimiz günlerde netleşti. Yeşil siyahlı ekibin yönetim kurulu üyeleri arasında Yahya Karaarslan, Çetin Ulukavak, Ali Güney, Özkan Sülük, Nihat Altuntaş, Sami Ülker, Serhat Çetinkaya, Mustafa Çiğdem ve Ahmet İnli yer aldı. Denetim kurulu ise Mustafa Kaptan, Taner Atay ve Birol Şen'den oluştu. Yönetimdeki görev bölümünün önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.