Sarayönü’nden gol yağmuru

Sarayönü’nden gol yağmuru

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Sarayönü Belediyespor saha zemininin karla kaplı olması nedeniyle Konya’da oynadığı Akdeniz Belediyespor maçından 5-0’ gibi farklı bir skorla kazandı.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Sarayönü Belediyespor saha zemininin karla kaplı olması nedeniyle Konya’da oynadığı Akdeniz Belediyespor maçından 5-0’ gibi farklı bir skorla kazandı.

MAÇTAN DAKİKALAR

6. dakikada Sarayönü Belediyespor Birkan la korner kullandı, öndirekte Mustafa Yurdakul  topa ayak koydu, kaleye giden topu Necati çizgiden çıkardı, ceza sahasına düşen topu alan yunus tekrar kaleye gönderdi. Umut un çeldiği topu Mustafa Yurdakul çalımlayarak gol yaptı. 1-0

8. dakikada gelişen Sarayönü Belediyespor atağında ara pası ile defansın arkasına sarkan M.Kurt topu filelerle buluşturdu 2-0

Yunus un 11. Dakikada kaptırdığı topu alan Mehdi kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşu Kadir’de kaldı.

14. dakikada sağdan çizgiye inen Abakanın ortaladığı topla buluşan M. Kurt un vuruşunu Umut çıkardı. Dönen topu önünde bulan M. Kurt’un tekrar vuruşunu Umut bu defa kornere çeldi.

39. dakikada sol kanatta top la buluşan Mustafa Yurdakul çaprazdan sert vurdu kaleci Umut topu köşeden çıkardı.

40. dakikada Birkan’ın kullandığı korner atışına iyi yükselen Kenan’ın kafa vuruşu kalecinin kollarında kaldı.

54. dakikada Birkan’ın kullandığı serbest vuruşta top direği sıyırdı aut a gitti.

67. dakikada Uğur’un pasıyla ceza sahasına giren Abaka şık bir vuruşla durumu 3-0 yaptı.

83. dakikada Uğur’un kestiği topu Ahmet Sarı kafayla indirdi, topla buluşan Mustafa Yurdakul Erhan’ı gördü. Erhan vurmakta geç kalınca topu daha müsait pozisyonda ki Hüsnü’ye çıkardı. Hüsnü gelişine vurarak farkı 4-0 a çıkardı.

90. dakikada yunus un uzun pasıyla buluşan Ahmet Sarı kaleci ile karşı karşıya kaldı. Düzgün bir vuruşla maçın skorunu ilan etti 5-0

AKŞEHİR DEPLASMANDA KAZANDI

Bölgesel Amatör Ligde mücadele diğer temsilcimiz Akşehirspor deplasmanda Reyhanlı Belediyespor’u  gollü geçen maçta 4-3 yenmeyi başardı. Akşehir ekibi  bu galibiyetle haftayı 3 puanla kapatarak çıkışını sürdürdü.

SELÇUKLU’NUN ELİ BOŞ

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden bir başka temsilcimiz Selçuklu Belediyespor ise deplasmanda Kozan Belediyespor’a 1-0 yenilerek haftayı puansız kapattı. Mavi-beyazlı ekip kümede kalma adına Sarayönü Belediyespor’un da kazanması ile birlikte avantaj kaybetti.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum