Sarayönünde turnuva hazırlığı

Sarayönünde turnuva hazırlığı

Sarayönünde bir futbol şenliği düzenlemek için harekete geçen Sarayönülü spor adamları, turnuva için kolları sıvadı

Sarayönü’nde bir futbol şenliği düzenlemek için harekete geçen Sarayönülü spor adamları, turnuva için kolları sıvadı Sarayönü'nde, sosyal hayatı canlandırmak, birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla, kaymakamlık organizesinde bir futbol turnuvası düzenlenecek. Sarayönü’nde bir futbol şenliği düzenlemek için harekete geçen Sarayönülü spor adamları, turnuva için kolları sıvadı. Turnuva için Kaymakam Kemal Yıldız’ı makamında ziyaret eden heyet arasında, Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazi Kart, Sarayönü Belediyespor Kulübü akreditasyon sorumlusu Necmi Turan, Ahmet Kök önderliğinde ki beden eğitimi öğretmenleri yer aldı.

Turnuva için Kaymakam Kemal Yıldız’la görüşen ve halı saha futbol turnuvası şeklinde bir organizasyon düzenlemek istediklerini dile getiren heyet, Yıldız’la bilgi alışverişinde bulundu.

Futbolun voleyboldan daha çok rağbet gördüğünü ve katılımın daha yüksek olacağını belirten Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazi Kart, çevre ilçelerde bu tür organizasyonların her sene yapıldığını dile getirdi. Güvenlik endişelerinin yersiz olduğunu belirten Kart, turnuvada karşı karşıya gelecek olan rakiplerin, küçük ilçe olmanın verdiği avantajla günlük hayatta da bir arada olan akraba veya samimi arkadaşlardan oluşacağını söyledi.

Adil bir turnuva olması için resmi kurumların ayrı grupta, sivil takımların ayrı grupta oynayacağını kaydeden Kart, bu iki gruptan birinci çıkanların finalde karşılaşabileceğini belirtti. Turnuvaya sıcak bakan Kaymakam Kemal Yıldız, organizasyon için bir kurul oluşturulmasını ve en kısa zamanda turnuvanın şekillendirilmesini istedi. SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.