Sarayönü’nde kongre yarın

Sarayönü’nde kongre yarın

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve geride kalan sezonda 3. Lig’in kapısında dönen Sarayönü Belediyespor olağanüstü genel kurulunu yarın gerçekleştirilecek. Kongrede iki adayın başkanlık için yarışması bekleniyor

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sarayönü Belediyespor için güçlü bir yönetim kurulu oluşturulması amacıyla olağanüstü genel kurul kararı almıştı. Yeşil-siyahlı ekipte genel kurul yarın gerçekleştirilecek. Sarayönü Belediyesi Düğün Salonu'nda yapılacak kongre saat 16.00'da başlayacak. Yeşil-siyahlı yönetim çalışmalarını bir haftadır sürdürürken geniş katılımlı bir kongre olması bekleniyor. Öte yandan geçtiğimiz yıl yönetimde bulunan iki ismin farklı iki listeyle kongreye gireceği iddia ediliyor.

 Bölgesel Amatör Lig’de 7. sezonunu geçirmeye hazırlanan Sarayönü Belediyespor’da Başkan Nafiz Solak düğmeye bastı. Ligin kurulduğu tarihten bu tarafa ligde kalan birkaç takımdan biri olan Sarayönü Belediyespor kongreye gidiyor. Belediye Başkanı Nafiz Solak önderliğinde yeni bir yapılanmaya giden yeşil-siyahlılar, güçlü ve geniş katılımlı bir yönetimle sezona girmeye hazırlanıyor. Bunun yanı sıra kongrede iki farklı listenin yarışacağı iddia ediliyor. Geçtiğimiz yıl yönetimde yer alan iki ismin kendi listelerini oluşturduğu ve bu listelerde seçime gireceği kulislerden sızlan bilgiler arasında. Güçlü ve çekirdek liste Sarayönü Belediyespor ile birlikte ikinci sezonu geride bıraktıklarını kaydeden Sarayönü Belediyespor Kulüp Başkanı Nafiz Solak, “Bu yıl bizim için iyi bir tecrübe oldu. Sezonu şampiyon tamamlamamıza rağmen şanssız bir şekilde play off maçlarında mağlup olarak profesyonel ligin kapısından döndük. Önemli dersler çıkardık. 17 kişiden oluşan bir yönetim kurulumuz vardı. Yönetici sayımızı düşürmeyi planlıyoruz. Güçlü ve çekirdek bir liste olacak” dedi.

Sağlam adımlar atmalıyız Şu anda netleşen isimlerinin açıklanmasının uygun olmayacağını dile getiren Solak, “Sarayönü Belediyespor olarak mücadele ettiğimiz lig her ne kadar adı amatör de olsa yarı profesyonel bir lig. Bu nedenle sezona başlamadan önce atacağımız adımlar sağlam olmalı” diye konuştu. Delegelere açık davet Delegelere de açık çağrıda bulunan Solak, “Kulübümüzün 100 civarında delegesi var. Cumartesi günü yapacağımız kongreye gelip destek vermelerini, Sarayönü Belediyespor’un köklü, mazisi olan büyük bir kulüp olduğunu göstermelerini istiyoruz. Bunu hep birlikte yapacağız. Sarayönü Belediyepor’un diğer amatör kulüplerden farklı olduğunu, odalarda değil, büyük salonlarda geniş katılımlı kongre yaparak göstermeliyiz. İlk toplantıda kongreyi gerçekleştirip zaman kaybetmeden lig hazırlıklarına başlamamız gerekiyor” diye konuştu. Tüzük değişikliği yapılacak 4 Haziran Cumartesi günü Sarayönü Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılacak Olağanüstü Genel Kurul’da gündemde tüzük değişikliği de yer alıyor. Faaliyet ve Mali Raporların okunup oylanacağı Genel Kurul’da Yönetim ve Denetleme Kurulu seçimi yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.