Sarayönünde İl Özel İdare mesaisi

Sarayönünde İl Özel İdare mesaisi

Bölgesel Amatör Ligin 3. hafta karşılaşmasında Isparta İl Özel İdare Sporu konuk edecek Sarayönü Belediyesporda bu maçın hazırlıkları sürüyor

Bölgesel Amatör Lig’in 3. hafta karşılaşmasında Isparta İl Özel İdare Spor’u konuk edecek Sarayönü Belediyespor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor.

 

Yeşil-siyahlı ekipte Emrespor’dan alınan yenilginin yankıları devam ediyor. maç sonrası verilen bir günlük aranın ardından çalışmalara başlayan Sarayönü temsilcisinde eksik oyuncu bulunmuyor. Emrespor yenilgisini unutmak için Isparta İl Özel İdare Spor’u yenmek isteyen yeşil siyahlı ekip puanını da altıya çıkarmayı hedefliyor.

 

Pazar günü Sarayönü İlçe Stadyumu’nda oynanacak Sarayönü Belediyespor-Isparta İl Özel İdare karşılaşması 14:30’da başlayacak. Pazar günü Sarayönü stadyumunda oynanacak karşılaşma öncesi rakip İl Özel İdarespor Isparta’nın güçsüz takımı Ispartaspor’u 1-0 yenerek puanını 4 yapmıştı. Isparta İl Özel İdare Spor ilk hafta karşılaşmasında da Beyşehir Belediyespor ile berabere kalmıştı. İki yabancı oyuncusu bulunan Isparta İl Özel İdare Spor’da bu oyuncuların yanı sıra geçen sezon Sarayönü Belediyespor’da oynayan Kenan Sınav da forma giyiyor. Geçtiğimiz sezon Sarayönü defansının bel kemiği olan Kenan, yeni takımına da bir hayli uyum sağlamış gibi görünüyor. Çok fazla organize atak geliştiremeyen Isparta İl Özel İdare Spor genel olarak uzun ortalar yapıp topu forvet oyuncularıyla buluşturarak gol arıyor. Sağlam bir defansa sahip olan Isparta İl Özel İdare Spor gol atmada sıkıntı çekmesine karşı kalesinde de gol görmüyor. İl Özel İdare Spor grupta kalesinde gol görmeyen iki takımdan biri. (Merhaba)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.