Sarayönü’nde gözler son deplasmanda

Sarayönü’nde gözler son deplasmanda

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Sarayönü Belediyespor, ligin 12. haftasında, ilk yarının son deplasmanına çıkmaya hazırlanıyor.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Sarayönü Belediyespor, ligin 12. haftasında, ilk yarının son deplasmanına çıkmaya hazırlanıyor. Hatay yolcusu olan temsilcimiz, Pazar günü en uzak deplasmanı olan Reyhanlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Lig’de 11. haftayı, mağlubiyetle kapatarak sıralamada kan kaybeden Sarayönü Belediyespor, evinde kaybettiği puanların telafisi için Reyhanlı Belediyespordeplasmanına odaklandı. Bir sıra üzerinde bulunan Reyhanlı Belediyespor’u mağlup ederek Akşehirspor ile arasındaki puan farkını kapatmak veya aynı tutmak isteyen yeşil siyahlılar, üç puan için sahaya çıkacak. Haftayı 4-1’lik Kozan Belediyespor mağlubiyetiyle tamamlayan Reyhanlı Belediyespor’a bir mağlubiyet acısı da Sarayönü Belediyespor yaşatmak istiyor. Deplasmandan üç puanla dönmeyi umut eden temsilcimiz, rakiplerinin ise puan kaybetmesini bekleyecek. Sıralamada önemli değişimlerin yaşanabileceği bir hafta olması beklenirken, Akşehirspor kendi evinde, namağlup Dörtyol Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Yine Toroslar Belediyespor ligin güçlü ekiplerinden Osmaniyespor ile karşılaşacak. Hanesine üç puan yazdırmak isteyen yeşil siyahlılar rakiplerinin puan kaybetmesi durumunda üç sıra birden yükselerek kendini 8. sırada bulabilir.

Bunun yanı sıra temsilcimizin önemli eksikleri can sıkıyor. Toroslar Belediyespor karşılaşmasında direk gördüğü kırmızı kartla devreyi kapatan kaleci Cihangir, yine ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atılan Ahmet Sarı, Reyhanlı Belediyespor karşılaşmasında kadroda bulunamayacak. Bunlarla birlikte orta hakem tarafından tribüne gönderilen Ahmet Kök’ün ne kadar hak mahrumiyeti alacağı beklenirken, takımı sahaya yardımcı antrenör Nihat Sarı’nın çıkaracağı düşülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.