Sarayönü umutlarını kaybetmedi

Sarayönü umutlarını kaybetmedi

Bölgesel Amatör Ligin 7. Grubunda ilk iki sıra için mücadele eden Sarayönü Belediyespor, ligin son haftasında Burdur Şekersporu konuk ediyor

Bölgesel Amatör Lig’in 7. Grubunda ilk iki sıra için mücadele eden Sarayönü Belediyespor, ligin son haftasında Burdur Şekerspor’u konuk ediyor. Bir Bölgesel Amatör Lig serüveninde daha sona gelen Sarayönü Belediyespor, karşılaşmada galip gelerek Manavgat’tan gelecek müjdeyi bekleyecek. BAL’ın 22. haftasında zayıf rakiplerinden bir tanesi olan Burdur Şekerspor’u evinde ağırlayacak olan Sarayönü Belediyespor, ligdeki son maçına çıkıyor. Son karşılaşmasında zayıf rakibi karşısında üç puana sahip olmak isteyen yeşil siyahlı temsilcimiz, puanını 49’a çıkarmayı planlıyor. Emirdağspor karşısında aldığı yenilgiyle 3. Lig yolunda şansını bir hayli zora sokan ekibimiz üç puan alarak rakiplerinin puan kaybını bekleyecek.

BAL’DA SON PERDE ‘BURDUR’

Grubun 10. sırasında yer alan Burdur Şekerspor ise Bal’da umduğunu bulamayan ekiplerden bir tanesi. Ligde oynadığı karşılaşmalardan sadece 4 tanesini kazanan Burdur Şekerspor, sezon boyunca yalnız 1 kez berabere kalırken, 16 tane de mağlubiyet aldı. Sezon başından beri oynadığı karşılaşmalarda kalesinde 49 gol gören Burdur temsilcisi, rakip fileleri 20 kez havalandırdı. Bal’da ilk devreyi 3-1’lik Burdur Şekerspor galibiyetiyle tamamlayan yeşil siyahlı temsilcimiz ise sezonun son karşılaşmasında da rakibini Burdur’a eli boş göndermek istiyor.

GÖZLER MANAVGAT’A ÇEVRİLDİ

Bölgesel Amatör Lig’in 7. Grubunda play-off için mücadele etmesine rağmen şansını zora sokan Sarayönü Belediyespor’da gözler Manavgat Belediyespor-Emirdağspor karşılaşmasına çevrildi. Sarayönü Belediyespor’u mağlup ederek play-off için önemli bir avantaj elde eden Emirdağspor ile ekibimizin arasındaki ikincilik mücadelesi son haftaya taşındı. Sarayönü Belediyespor, pazar günü Afyon’da alınan Emirdağspor mağlubiyetinin ardından Manavgat Belediyespor-Emirdağspor karşılaşmasının hesaplarını yapmaya başlandı. Ligin bitimine bir hafta kala ağır bir yenilgi almasına rağmen son bir umudu olan Sarayönü Belediyespor, Emirdağrspor’un Manavgat deplasmanında puan kaybetmesi için dua ediyor. Sarayönü Belediyespor son haftada ligin zayıf ekiplerinden Burdur Şekerspor’u konuk ederken, Emirdağspor ligin beşinci sırasında yer alan güçlü ekiplerden Manavgat Belediyespor’a konuk oluyor. Beşinci sırada olmasına rağmen küme düşme potasında olan, fakat bu hafta aldığı İhsaniye galibiyetiyle ligde kalmayı garantileyen Manavgat Belediyespor ise son karşılaşmasına rahat çıkıyor. Emirdağ’ın olası puan kaybında Burdur Şekerspor’dan üç puan alarak yeniden ikinci sıraya yükselmeyi planlayan ekibimiz için tünelin sonundaki ışık ise bir hayli zayıf görünüyor.

KAPTAN SON MAÇTA YOK

Sarayönü Belediyespor, Emirdağ deplasmanında kaybettiği 3 puanın yanı sıra Nuri’yi de kaybetti. 83 dakika boyunca sahada kalan ve bu dakikada yerini Feyzullah’a bırakan Nuri sarı kartla oyunu tamamladı. Karşılaşmanın heyecanı nedeniyle soyunma odasına gitmeyen ve kulübede kalan Nuri bir pozisyonda hakeme gösterdiği tepki sonucu ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla cezalandırıldı. Burdur Şekerspor karşılaşmasında forma giyemeyecek olan Kaptan Nuri, Sarayönü Belediyespor’un Play-Off’a kalamaması durumunda sezonu Emirdağ’da tamamlamış olacak.

Son yıllarda kış şartlarının ağır olduğu bölgelerde popüler hale gelen sun-i çim sahalar Sarayönüspor’a yaramıyor. Sun-i çim sahada özel maçların dışında 4 defa resmi karşılaşmaya çıkan yeşil-siyahlılar, bu karşılaşmalardan sadece 1’in de galip gelebildi. İlk kez 2009-2010 sezonunda sun-i çim sahaya çıkan temsilcimiz ilk maçı Sorgun Belediyespor’a karşı 5-2 kazandı. Ankara’da ki ikinci maçında Niğde Belediyespor ile normal sürede 1-1 berabere kalan temsilcimiz penaltılarla rakibine mağlup olarak terfi maçlarından elenmişti. 2010-2011 sezonunda Konya Gençlerbirliği ile sun-i çim kaplı sahaya çıkan ve 1-1 berabere kalarak 1 puan kaybeden yeşil-siyahlılar son maçında da Emirdağsapor’a 1-0 mağlup oldu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.