Sarayönü takviye yaptı

Sarayönü takviye yaptı

Sarayönü Belediyespor, kadrosunu güçlendirerek Konya takımları arasında birinci olma hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor.

Sarayönü Belediyespor, kadrosunu güçlendirerek Konya takımları arasında birinci olma hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Transfer görüşmelerinden birini daha olumlu şekilde sonuçlandıran yeşil siyahlılar, kadrosuna, tanıdık bir isim olan Erhan Börklü'yü kattı.

2012-2013 sezonunda yine Sarayönü Belediyespor'un formasını giyen Erhan, bu transferle yeniden yeşil siyahlı takımın yolunu tuttu. Sarayönü'ne gelerek Sarayönü Belediyespor yönetimi ile görüşen Erhan, görüşmenin ardından kendini yeşil-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Bugün takımla birlikte yapılacak olan antrenmana katılması beklenen başarılı oyuncunun, en kısa sürede formuna kavuşması bekleniyor.Geçtiğimiz yıllara göre performansında düşüş görülen Erhan'ın kadro istikrarının da bir hayli düşmesi dikkat çekiyor. Sezon başında Yenibosnaspor ile anlaşan Erhan, ilk yarıda takımıyla yalnız iki karşılaşmaya çıkarken, devreyi neredeyse futbol oynamadan kapattı. Bir hayli maç eksiği olan Erhan'ın yeniden formuna kavuşup kavuşamayacağı merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.