Sarayönü puanla başladı

Sarayönü puanla başladı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sarayönü Belediyespor, 2. Yarının ilk maçında kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Karaman Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sarayönü Belediyespor, 2. Yarının ilk maçında kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Karaman Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Ev sahibi ekibin Yunus Batan’ın kafa vuruşu ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

Devre arasında takviye yapan ve bu transferlerden üçünü sahaya süren yeşil-siyahlılar, rakipten çok balçık haline gelen saha ile mücadele etmek zorunda kaldı. Her iki ekip oyuncuları da karşılaşma boyunca ayakta durmakta bile zorlanırken, pozisyonsuz geçen ilk yarı yeşil-siyahlı ekibin yeni transferi Yunus’un golü sayılmayınca 0-0’lık beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıda değişikliğe giden ve hücum ağırlıklı oyuncu sayısını arttıran Sarayönü Belediyespor’a göre daha baskılı göründü. İkinci yarıda Erhan’ın yerine oyuna giren Mustafa Kurt oyunu hareketlendirirken, Karaman ceza sahası içerisinde oluşan karambollerden sonuç çıkmadı. Karaman Belediyespor Antrenörü Nasuh Aköz’ün hakem tarafından tribüne gönderildiği karşılaşma golsüz eşitlikle sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.