Sarayönü özüne dönüyor

Sarayönü özüne dönüyor

Bölgesel Amatör Ligin tecrübeli ekibi Sarayönü Belediyespor kötü başladığı sezonda nihayet kendine gelmeye başladı. Yeşil-siyahlı ekip hafta sonu zorlu maçta Ceyhanspor’a konuk olacak

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve son haftalarda çıkış yakalayan Sarayönü Belediyespor, yılın zorlu karşılaşmalarından birine çıkmaya hazırlanıyor. Adana temsilcilerinden Ceyhanspor’a deplasmanda konuk olmaya hazırlanan temsilcimiz,  yakaladığı çıkışı devam ettirmenin hesaplarını yapıyor. Yenemiyorsan yenilme parolasıyla karşılaşmaya çıkacak olan yeşil siyahlılar, rakibinden puan veya puanlar koparmak istiyor.

Düşme hattından sıyrıldıktan sonra yükselişe geçen temsilcimiz, bu performansını devam ettirmenin yollarını arıyor.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu olmasına rağmen play-off karşılaşmalarında Niğde Belediyespor’un çalımını yiyen Ceyhanspor, bu sezon yine şampiyonluk hedefi doğrultusunda ciddi paralar harcayarak pahalı bir kadro oluşturdu. Grubun en çok para harcayan takımlarının başında gelen Adana temsilcisinin elde ettiği başarıların buna paralellik göstermemesi ise camia içerisinde çalkantılara ve takımda çatırdamalara neden oluyor. Son üç haftada 7 puan kaybeden Ceyhanspor, iki karşılaşmasında berabere kaldıktan sonra, bu hafta Kozan Belediyespor’a 2-0’lık skorla boyun eğmek zorunda kaldı.

Beğeni toplayan oyununu Ceyhanspor deplasmanında da orta koyması ümit edilen Sarayönü Belediyespor, güçlü rakibinin şu günlerdeki kırılgan yapısını aleyhine çevirmek istiyor. Bu doğrultuda bugün çalışmalarına yeniden başlayacak olan temsilcimizde sakat olan Murat Güvenç dışında eksik bulunmuyor.

Lig’in 7. haftası itibariye 3 galibiyeti, 2 beraberliği ve 2 mağlubiyeti bulunan Ceyhanspor, bugüne kadar attığı 9 gole, 4 golle karşılık gördü. Yeşil beyazlıların puanı 11.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.