Sarayönü Erkam İpekten’e emanet

Sarayönü Erkam İpekten’e emanet

2015-2016 sezonunda 3. Ligin kapısından dönen Sarayönü Belediyespor, kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Olağanüstü Genel Kurulu’nu yapan ve yönetimini yenileyen yeşil-siyahlılar, ilk etapta antrenör sorununu çözdü. Sarayönü Belediyespor, 201

Hedefini yeniden 3. Lig olarak belirleyen Sarayönü Belediyespor; antrenör Niyazi Kart’ın Serikspor ile anlaşmasının ardından Erkam İpekten ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon yeşil-siyahlılarda yardımcı antrenör olarak görev yapan ve baş sorumlu olarak takımın başına getirilen İpekten, önümüzdeki günlerde oluşturacağı ekibiyle birlikte sezon hazırlıklarına başlayacak.

Cumartesi akşam yapılan imza törenine Başkan Rıfkı Kurşun, yöneticiler Yasin Küçük, Zeki Turan, M.Sena Çakıcı ve antrenör Erkam İpekten katıldı. Sarayönü Belediyesi’nin Evcekaya’da Tesisleri’nde yapılan imza töreninde Erkam İpekten kendisini 1 yıllığına Sarayönü Belediyespor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ

İmza töreninin ardından açıklama yapan Başkan Rıfkı Kurşun, “Geriye dönüp bakıldığında Amatör Küme’de yer aldığımız 2004 yılından bu tarafa son 12 sezonda Sarayönüspor’un hedefi her zaman zirve olmuştur. 1947 yılında kurulmuş köklü bir kulübün yöneticileri olarak üzerimizdeki yük ve sorumluluğun farkındayız. Yönetim olarak hedef noktasında 3. Lig dışında bir düşüncemiz yok. 2016-2017 sezonunda da hedefimiz şampiyonluk” dedi.

BAŞARIYA ULAŞACAĞIMIZA İNANIYORUZ

Olağanüstü Genel Kurul’un ardından vakit kaybetmeden yeni sezon çalışmalarına başladıklarını kaydeden Kurşun, “Yönetim olarak genel kurulun ardından yaptığımız toplantıda ilk olarak teknik heyetimizi belirleme kararı aldık. Bu doğrultuda yaptığımız değerlendirme ve görüşmelerin ardından bilgisine, becerisine güvendiğimiz, ilçemizin, takımın yakından tanıdığı Erkem İpekten ile anlaşmaya vardık. Antrenörümüz Erkam İpekten’e güveniyoruz. Hocamızla birlikte başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz. Allah utandırmasın” diye konuştu.

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Camiayı yakından tanımasının ve hedefin 3. Lig olarak belirlenmesinin teklifi kabul etmesinde çok büyük payı olduğunu kaydeden Antrenör Erkam İpekten, “Camiayla geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında tanıştık. Şampiyon olduk ama 3. Lig hedefine ulaşamadık. Tüm camianın desteği ile bu amaca 2016-2017 sezonunda ulaşmak istiyoruz. Bana güvenen desteklerini her zaman arkamda hissedeceğim başta Belediye Başkanımız Nafiz Solak, Kulüp Başkanımız Rıfkı Kurşun ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Listemiz hazır. Yaklaşık 1 haftadır çalışıyoruz. Sarayönü Belediyespor’u 3. Lig hedefine taşıyacak kadroyu kuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

ERKAM İPEKTEN KİMDİR:

Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Antrenörlük Bölümü mezunu olan Erkam İpekten, Tıp Fakültesi Spor Fizyolojisi Bilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimine devam etmekte. UEFA B Lisansı antrenörlük belgesine sahip olan Erkam İpekten, Ultraaslanspor, Konya Şekerspor, Kadıköyspor, Anadolu Selçukspor, Selçuklu Belediyespor ve Akşehirspor’da çalıştı. Akşehir’de Faruk Temel’in yardımcılığını yapan İpekten son olarak Sarayönü Belediyespor’da Niyazi Kart’ın yardımcılığını yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.