Sarayönü Emirdağa bileniyor

Sarayönü Emirdağa bileniyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7inci Grupta 19uncu haftada geride kalırken, sezonun bitimine 3 hafta kala puan cetvelinde Afyon temsilcisi Emirdağspor 44 puan ve averajla liderliğini sürdürdü.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’inci Grup’ta 19’uncu haftada geride kalırken, sezonun bitimine 3 hafta kala puan cetvelinde Afyon temsilcisi Emirdağspor 44 puan ve averajla liderliğini sürdürdü. Lideri aynı puana sahip Isparta Emrespor, 43 puanlı Sarayönü Belediyespor ile 38 puanlı Kumluca Belediyespor takip ediyor. Şampiyonluk yarışının son haftaya kadar sürmesi bekleniyor. Grupta mücadele veren temsilcimiz Beyşehir Belediyespor ise puan cetvelinde son sıraya iyice yerleşti. Emirdağ deplasmanından puan çıkaramayan mavi-beyazlıların 6 puanı bulunuyor. Ligde artık formalite maçları oynamaya başlayan Beyşehir Belediyespor’a bu hafta sonu ise Burdur Şekerspor rakip olacak. Karşılaşma Beyşehir’de oynanacak. Bu arada, 7’inci grupta hafta sonu oynanan 6 karşılaşmada toplam 22 gol kaydedildi. Haftanın en farklı galibiyetini Isparta İl Özel İdaresi’ni 4-0 mağlup eden Isparta Emrespor elde etti. Beraberlikle biten müsabakanın olmadığı haftada genelde ev sahibi takımların yüzü güldü. İki ekip ise dış sahada galibiyet şansı buldu.

Sahasında Manavgat Belediyespor ile 21. hafta deplasmanda Emirdağspor ile son hafta ise Burdur Şekerspor ile karşılaşacak. Sarayönü Belediyespor’un 3. lig hedefinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini belirleyecek en önemli müsabaka deplasmanda lider Emirdağspor ile oynayacağı mücadele belirleyecek. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Sarayönü Belediyespor Antrenörü Niyazi Kart” İhsaniye Belediyespor galibiyeti ile birlikte zirve takibimizi sürdürdük. Lider Emirdağspor ile aramızdaki puan farkı 1’e indi. Sarayönü Belediyespor olarak hedefimiz sezonun sonuna kadar oynayacağımız maçları kazanarak şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Selçuklu Belediyespor ise ilk sezonunda vasatın üzerine çıkamadı. 12 takımın mücadele ettiği ligde mavi-beyazlı takım 8. sırada yer alıyor. Selçuklu ekibi geride kalan haftada sahasında Demre Belediyespor’a 3-0 yenilerek 20 puanda kaldı.  Mavi beyazlı ekip kalan maçlarını kazanarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyor. Selçuklu Belediyespor grup maçlarını tamamladıktan sonra Amatör Küme Süper Grup 2.’si ile play-off müsabakası oynayacak. Bu maçı kazanan takım Bölgesel Amatör Ligde kaybeden takım ise Amatör Küme Süper Grupta yoluna devam edecek.

Beyşehir Belediyespor ilk defa mücadele ettiği ligde başarılı olamadı. Beyşehir ekibi geçirdiği başarısız sezonun ardından Bölgesel Lige veda ederek Amatör Küme Süper Gruba geri döndü. Beyşehir Belediyespor kalan 3 maçında prestij mücadelesi verecek. Beyşehir Belediyespor Antrenörü Nail Vurucu, iyi bir sezon geçiremediklerini ifade ederek” Beyşehir Belediyespor olarak iyi futbol oynuyoruz. Ancak iyi futbolu sonuca yansıtamadık. Kümeden düşmemiz garantilendi. Beyşehir Belediyespor olarak artık geride kalan maçlarımızı en iyi şekilde oynayıp tamamlamak istiyoruz” dedi. Öte yandan Beyşehir Belediyespor ligin 20.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Burdur Şekerspor ile karşı karşıya gelecek.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.