Sarayönü, Burdur Şekere hazır

Sarayönü, Burdur Şekere hazır

Bölgesel Amatör Lig'de ( BAL) mücadele eden yeşil-siyahlı temsilcimiz Sarayönü Belediyespor için bu hafta oynanacak karşılaşmalar hayati önem taşıyor

Bölgesel Amatör Lig’de ( BAL) mücadele eden yeşil-siyahlı temsilcimiz Sarayönü Belediyespor için bu hafta oynanacak karşılaşmalar hayati önem taşıyor. Yeşil siyahlılar sezon başından bu yana 3. Lig’e çıkabilmek adına varını yoğunu ortaya koyarken, geçen hafta aldığı mağlubiyet ile ciddi bir yara aldı. Sarayönü Belediyespor geçtiğimiz hafta Play-Off için en ciddi rakibi Emirdağ ile karşılaşmıştı. Deplasmanda oynanan karşılaşmadan 1–0 mağlup ayrılan temsilcimiz bu sonuç ardından rakibinin 1 puan farkla önüne geçmesine de izin vermişti. 1 hafta ara verilen ligde bu hafta oynanacak karşılaşmada Sarayönü Belediyespor önce kazanacak, ardından rakibinin puan kaybını bekleyecek.

KONSANTRASYON ÜST SEVİYEDE

Tüm sezonun emeklerinin bir maça kalması nedeniyle Sarayönü Belediyespor’da kırmızı alarm durumu hakim. Yeşil siyahlılar bu maça ciddi bir çalışma programı ile hazırlanırken, Pazar günü oynanacak burdur Şekerspor maçından mutlak galibiyet ile ayrılmanın peşinde. İki takım arasında ilk yarıda oynanan karşılaşma 3 – 1 Sarayönü Belediyespor üstünlüğü ile sona ermişti. Yeşil siyahlıların Play-Off’da ki rakibi Emirdağspor’un ise bu hafta oynayacağı maçın çekişmeli geçmesi bekleniyor. Emirdağ’ın rakibi Manavgat Belediyespor’un her ne kadar ligde iddiası bulunmasa da sahasında oynayacağı karşılaşmada rakibimizi zorlaması beklemesi bekleniyor. Manavgat Belediyespor şu anda 34 puanla 5. Sırada bulunuyor.

Yeşil siyahlı temsilcimizin Play-Offlar’a kalması için mutlak surette rakibi burdur Şekerspor’u yenmesi gerekiyor. Aksi durumda rakiplerin alacağı sonucunda pek bir anlamı kalmıyor. Sarayönü Belediyespor maçtan galip ayrılması durumunda Emirdağ’ın puan kaybını bekleyecek. Emirdağ’ın beraberlik veya mağlup olması durumunda Sarayönü ilk hedefine ulaşacak.

Öte yandan BAL Ligi’nin 22. ve son haftası önümüzdeki Pazar günü oynanacak olan maçlarla tamamlanacak. Tamamı 14.30’da oynanacak olan karşılaşmaların programı ise şöyle:  Manavgat BelediyesporEmirdağspor, Sarayönü Belediyespor-Burdur Şekerspor, Ispartaspor-Selçuklu Belediyespor, Beyşehir BelediyeEmrespor, Kumluca Belediye Spor-Isparta İl Özel İdare Spor, Demre Belediyespor-İhsaniye Belediye Spor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.