Sarayönü Belediyespor ağır yaralı

Sarayönü Belediyespor ağır yaralı

BAL 7. Grupta mücadele eden Konya takımları arasında 3. Lige koşan Sarayönü Belediyespor en yakın takipçisi Emirdağspora 1-0 yenilerek play-off yolunda ağır bir yara aldı

BAL 7. Grupta mücadele eden Konya takımları arasında 3. Lige koşan Sarayönü Belediyespor en yakın takipçisi Emirdağspor’a 1-0 yenilerek play-off yolunda ağır bir yara aldı. Diğer temsilcilerimiz Selçuklu Belediyespor ve Beyşehir Belediyespor ise Selçuklu Belediye Stadında karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısını Selçuklu Belediyespor 2-0 önde tamamladı. Mavi-beyazlı ekibin gollerini 30. dakikada Enes ve 45. dakikada Tuğrul kaydetti. Konuk ekip Beyşehir Belediyespor prestij mücadelesi verdiği maçın 2. yarısında 2 gol bularak sahadan 1 puanla ayrıldı. Beyşehir Belediyespor’un gollerini 60. dakikada Adem, 75. dakikada Nail attı. Beyşehir Belediyespor’un ligden düşmesi daha önce kesinleşmişti. Selçuklu Belediyespor ise Amatör Küme Süper Grupta 2. olan takım ile play-off maçı oynayacak.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor Afyon deplasmanından eli boş dönerek play-off’a katılma şansını zora soktu. Kendisi gibi ilk 2’yi isteyen Emirdağspor karşısına mutlak kazanmak için çıkan yeşil-siyahlı temsilcimiz ilk yarının uzatma dakikalarında yediği golle sahadan puansız ayrıldı. Maça iki ekipte istekli başladı. İlk 20 dakika karşılıklı ataklarla geçerken, devrenin sonlarına doğru Emirdağspor baskısını artırmaya başladı.

Nitekim ilk yarının uzatma dakikalarında sahneye çıkan Erkut takımını 1-0 öne geçirdi ve Emirdağspor soyunma odasına moralli gitti. İkinci devrede ise Sarayönü Belediyespor daha baskılı göründü. Ancak yeşil-siyahlılar topla çok oynamasına karşın pozisyon üretmekte zorlandı. Son dakikalarda rakip kaleyi abluka altına alan Sarayönü Belediyespor’un çabası sonuç vermeyince Emirdağspor karşılaşmayı 1-0 kazandı. Bu sonuçla Emirdağspor ikinci sıraya çıkarken, Sarayönü Belediye üçüncü sıraya düştü. 83. dakikada yerini Feyzullah’a bırakan Nuri yedek kulübesinde gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü. Nuri Burdur Şekerspor maçında takımdaki yerini alamayacak.  Ligde play-off’a gidecek iki takım son hafta maçlarının ardından netlik kazanacak. Emirdağ Belediyespor Manavgat deplasmanına giderken Sarayönü Belediyespor sahasında Burdur Şekerspor’u konuk edecek. Lider Emrespor ise temsilcimiz Beyşehir Belediyespor’a konuk olacak. Bu maçlardan çıkacak sonuçlar play-off oynayacak ekipleri belirleyecek.

SPOR SERVİSİ

 

STAT: Emirdağ İlçe

HAKEMLER: Ahmet Aslan, Volkan Karabulut, Samet Mutlu

EMİRDAĞSPOR: Aydın, Yusuf Can, Berk, Melih, Erkut, Mehmet, Önder (Dk. 79 Erhan), Nevzat, Mustafa, Zafer, Cüneyt

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Mustafa, Nuri (Dk. 83 Feyzullah), Yunus, Turan, Tünay, Rafet, Ali Osman, Oğuz (Dk. 63 Salih), Serdar (Dk. 79 Memiş), Tayyar, Serkan

GOL: 45+2 Erkut (Emirdağspor)

KIRMIZI KART: Nuri (Sarayönü Belediyespor)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.