Sarayönü Belediye’de  yaz futbol okulu açıldı

Sarayönü Belediye’de yaz futbol okulu açıldı

Sarayönü Belediyesi Spor Kulübü Yaz Spor Okulları açılışı Sarayönü Belediyespor Tesisleri'nde yapılan törenle gerçekleştirildi.

Sarayönü Belediyesi Spor Kulübü Yaz Spor Okulları açılışı Sarayönü Belediyespor Tesisleri'nde yapılan törenle gerçekleştirildi. Yaz Spor Okulları'na Sarayönü ve Ladik'ten toplam 105 çocuk kayıt yaptırdı. Törene, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Rıza Demir, Sarayönü Belediyespor başkan yardımcısı Hüseyin Bayraktar katıldı. Tören öncesi minik sporculara Sarayönü Belediyesi tarafından bastırılan, forma şort ve çoraptan oluşan antrenman malzemeleri ile kullanmaları için spor çantası hediye edildi. Açılış töreninin ardından ise Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, çocuklara çikolata ve meyve suyu ikram etti.

Tören sonrası açıklamada bulunan Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, bu tip faaliyetleri her yıl yapacaklarını dile getirerek, "Yaz aylarında çocukların sportif etkinlikte bulunmaları amacıyla bu kursları açtık. Uzman antrenörlerimiz eşliğinde çocuklarımızın spor yapmalarını sağlıyoruz. Çocuklarımızın güvenli ortamlarda spor yaparak tatillerini değerlendirmeleri için çalışmalarımız devam edecek" dedi.Solak, önümüzdeki yıllarda düzenlenecek olan Yaz Spor Okulları'nda futbol, masa tenisi ve satranç dışında ki branşların da yer alacağı müjdesini verdi. Solak açıklamasının devamında, gençlik merkezimizin tamamlanmasıyla önümüzdeki yıl bu kurslara su sporları da dahil olacak. Bizim hedefimiz önümüzdeki yıl gençlik merkezinde çocuklarımıza öğlen önce değerler eğitimi vermek, öğleden sonra ise sportif faaliyetlerde bulunmalarını sağlamak. Böylece çocuklarımız tatil zamanlarını bu tesislerde gün boyu her ihtiyacı karşılanacak şekilde değerlendirebilecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.