Sarayönü Belediye Konya’da oynayacak

Sarayönü Belediye Konya’da oynayacak

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz bugün 19. Hafta maçlarına çıkacak

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz bugün 19. Hafta maçlarına çıkacak. Sarayönü Belediyespor  Sahasının karla kaplı olması nedeniyle Akdeniz maçını Konya’da oynayacak.Akşehirspor ve Selçuklu Belediyespor ise deplasmanda puan  arayacak

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Akşehirspor, Sarayönü Belediyespor ve Selçuklu Belediyespor bugün sezonun 19. Hafta maçlarına çıkacak.Akşehirspor ve Selçuklu Belediyespordeplasmanda puan ararken Sarayönü Belediyespor ise rakibini Konya’da ağırlayacak.

SARAYÖNÜ KONYA’DA PUAN ARIYOR

Sarayönü Belediyespor'unbugün sahasında oynayacağı Akdeniz Belediyespor maçı saha şartları nedeniyle Konya'ya alındı.Yoğun kar yağışından dolayı Sarayönü sahasının kapanması nedeni ile maç Konya Şehit Süleyman Ballan sahasında oynanacak.  Karşılaşma saat:13:30'da başlayacak.Bölgesel Amatör Ligde 18. haftayı 4-2'lik Dörtyol Gençlerbirliği galibiyetiyle kapatan Sarayönü Belediyespor Mersin temsilcilerinden Akdeniz Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.Akşehirspor ile arasındaki puan farkını kapatmanın telaşında olan Sarayönü Belediyespor, Dörtyol Gençlerbirliği galibiyetinin işe yaraması açısından önemli bir yere sahip olan Akdeniz Belediyespor karşılaşmasını da kayıpsız geçmek istiyor. Grubun alt sıralarında, düşme potasında yer alan Mersin temsilcisi ile kolay gibi görünen ancak zor bir karşılaşmaya çıkacak olan yeşil siyahlılarda hedef mutlak 3 puan. Ligin ilk yarısında 5 hafta puan orucuna yatan Sarayönü Belediyespor, sezonun ilk galibiyetini deplasmanda Akdeniz Belediyespor'a karşı 2-1'lik sonuçla almıştı. Puan durumunun 13. sırasında yer alan Akdeniz Belediyespor'un 3 galibiyeti, 2 beraberliği, 13'te mağlubiyeti bulunuyor. Bu güne kadar 11 gol atıp 37 gol yiyen turuncu beyazlıların puanı 11.

AKŞEHİR VE SELÇUKLU DEPLASMANDA

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden diğer temsilcilerimiz Akşehirspor ve Selçuklu Belediyespor  sezonun 19. Hafta maçlarını deplasmanda oynayacak.Akşehirspordeplasmanda Reyhanlı Belediyespor ile karışlaşacak. Dün oynanması gereken karşılaşma hava muhalefeti nedeniyle bugüne ertelendi. Kırmızı-beyazlı ekibin zorlu mücadelesi saat 13.30’da başlayacak ve Reyhanlı Tayfur Sökmen Stadında oynanacak.

Selçuklu Belediyespor  da haftayı deplasmanda oynayacağı Kozan Belediyespor maçı ile geçirecek. Mavi-beyazlı ekip 2. yarı yakaladığı çıkışı devam ettirerek kümede kalma hesapları yapıyor. Selçuklu Belediyespor Kozan belediyespor karşılaşması Kozan İlçe Stadında oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.