Sarayönü Belediye, 3. lige inanıyor

Sarayönü Belediye, 3. lige inanıyor

Bölgesel amatör Lig 7. Grupta mücadele eden ve son iki haftaya ilk 2 içerisinde giren Sarayönü Belediyespor, hafta sonu Emirdağspora konuk olacak.

Bölgesel amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden ve son iki haftaya ilk 2 içerisinde giren Sarayönü Belediyespor, hafta sonu Emirdağspor’a konuk olacak. Tarihinin en önemli karşılaşmalarından birine çıkacak olan temsilcimizin mücadelesi Pazar günü Emirdağ Stadyumu’nda saat 14.00’de başlayacak.

EMİRDAĞ’A SUNİ HAZIRLIK

Play-Off karşılaşmalarında seri başı olarak gidebilmesi için grubu ilk sırada tamamlaması gereken yeşil-siyahlılar, hazırlıklarına devam ediyor. Emirdağ sahasının suni çim olması nedeniyle hazırlıklarını hafta boyunca Konya’da ki Muharrem Samur Sahası’nda sürdürecek olan yeşil-siyahlılarda Murat dışında eksik bulunmuyor. Manavgat Belediyespor karşılaşmasına sakatlıkları nedeniyle yedek kulübesinde başlayan Yunus ve Salih ise zorlu karşılaşmaya yetiştirilmeye çalışılıyor. Karşılaşma sonunda yerde kalan Tayyar’ın ise geçici bir rahatsızlık geçirdiği ve ciddi bir şeyin olmadığı açıklandı. Sarayönü birçok deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarların bu karşılaşmaya da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Bütün karşılaşmalara kendi imkanları ile giden yeşil-siyahlı taraftarlar, Sarayönü’ndeki bir çok kişinin Afyon’a gitmeyi düşündüğüne dikkat çekerek Sarayönü Belediyespor yönetimi tarafından Emirdağ’a otobüs kaldırılmasını istedi.

YER GÖK, YEŞİL-SİYAH

Sarayönü Belediyespor yönetim kurulu tarafından hem ilçenin süslenmesi hem de kulübe maddi katkı sağlamak amacıyla ‘Yer-Gök Yeşil-Siyah’ kampanyası düzenlendi. Kampanyaya 50 civarında esnaf, kurum ve şirket katıldı. Sarayönü’ne geldikten sonra ilk önce stadyuma asılan bayraklar daha sonra ilçenin ana caddeleri olan Nezir Büyükcengiz ve Tahir Çelik Caddeleri’ne asıldı. Kampanya çerçevesinde yapılıp, Manavgat maçında tribüne getirilen sallama bayraklar ise tribüne renk kattı. 

Sarayönü Belediyespor yönetim Kurulu üyelerinden Hüseyin Büyükatçeken ve Hasan Koçaş tarafından önerilip, yönetim kurulu tarafından uygulanan kampanya bayraklarında Ressam Nazir Ülker tarafından çizilen Sarayönü Belediyespor logosu kullanıldı. 

Kampanyaya Arslanoğlu Un, Yörükoğlu Ticaret, Çelikler Kıraathanesi, Başarı İletişim, Kahveci Tarım, Mega Market, Kuşcu Gıda, Taşıyıcılar Koop., Koçaş Bilgisayar, Sarraf Erdem, Sütbirlik, Özkent Kasabı, Matlı Yem, Saray Yapı Market, Fatih Halı-Mob., Rekor ve Dekor Manavı, Saraysultan, Güneyler Un, Şelale Cafe-Bistro, Yiğitler Market, Lezzet Dünyası, Efsane Etliekmek, Teknik Tarım, Emek Ticaret, Güven Elektronik, Çağ Elektrik, Ortagedik Kuyumculuk, Sarayönü Hırdavat, Ülker Ticaret, Güven Kasabı, Tevbe Giyim, Gönül Unlu Mamülleri, Sabır Tüp, Özkeleşoğlulları, Özşahin Eczanesi, Şifa Eczanesi, Hülya Eczanesi, Geçit Eczanesi, Büyükcengiz Hukuk Bürosu, Kara Akaryakıt, Koyuncu Petrol, Karataş Zahire, Önal Zahire, Sarayönü Veteriner Polikliniği, Sarayönü Minibüscüler Kooperatifi, Kas Ticaret ve Sülük Gıda katıldı.

Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada kampanya ile ilçe halkının şampiyonluk bilincinin artırılmasını amaçlandığı belirtilirken şu sözlere yer verildi: “Futbolcularımız sahada sonuna kadar görevlerini yapıyorlar, şimdi sıra bizde. Bugünden itibaren bayrak kampanyasını başlatıyoruz. Sarayönü Belediyespor taraftarının bu konuda duyarlılığını göstereceğinden hiç şüphemiz yok. Zaten burada amacımız sivil bir inisiyatif oluşturabilmek.”

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.