Sapanca Gölü'nde Boğulma Tehlikesi Geçiren Genç Son Anda Kurtarıldı

Sapanca Gölü'nde Boğulma Tehlikesi Geçiren Genç Son Anda Kurtarıldı

Sakarya'da, serinlemek için girdiği Sapanca Gölü'nde boğulma tehlikesi geçiren genç, yardımına koşan vatandaşlar tarafından kurtarıldı.Uzunkum sahilinde serinlemek için Sapanca Gölü'ne giren Adnan Cuman'ın (18) suda çırpındığını gören...

Sakarya'da, serinlemek için girdiği Sapanca Gölü'nde boğulma tehlikesi geçiren genç, yardımına koşan vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Uzunkum sahilinde serinlemek için Sapanca Gölü'ne giren Adnan Cuman'ın (18) suda çırpındığını gören vatandaşlar, 112 Acil'i arayıp yardım istedi. Kıyıdaki vatandaşlar, deniz bisikletiyle gencin yardımına gitti. Cuman, sudan çıkartılarak deniz bisikletiyle kıyıya getirildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Cuman, Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

Cuman'ı kurtaranlardan biri olan Serhat Güvener isimli vatandaş, ''Ailem ile piknik yapıyorduk. Kıyıda birden bir bağrışma oldu. O sırada deniz bisikletine bir kaç kişi binerek boğulma tehlikesi geçiren genci sudan çıkartarak kıyıya getirdiler. Sağlık ekipleri gelene kadar ben de baygın halde olan genci hemen yan çevirerek nefes almasını sağladım. Nefes aldığını görünce rahatladık. Sonra da sağlık ekipleri geldi.'' dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.