Şantaj ve hilelere rağmen iyi bir sonuç aldık

Şantaj ve hilelere rağmen iyi bir sonuç aldık

Partisinin İl Başkanları ve İl Müfettişleri Seçim Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kongre açıklamasında bulundu.

Partisinin İl Başkanları ve İl Müfettişleri Seçim Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kongre açıklamasında bulundu.

Saadet Partisi, İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı’nı Ankara’da gerçekleştirdi. Toplantıda geride bıraktığımız 31 Mart Yerel Seçimleri’nin değerlendirmesi yapılırken Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak kongre açıklamasında bulundu.

Karamollaoğlu, parti olarak bütün tehdit, baskı, şantaj ve hilelere rağmen seçimlerden iyi bir sonuç aldıklarının altını çizerek, "1969’dan beri birçok seçim yaşadım. Bu kadar baskı, gerginlik, iktidarın devletin bütün birimlerini; Askeri, emniyeti, yargıyı, valileri, kaymakamları seferber ettiği, adalet mefhumun rafa kaldırıldığı başka bir seçim hatırlamıyorum" dedi.

İki şeyin kendisini rahatlattığını ifade eden Karamollaoğlu, "Birincisi; Nasılsanız öyle yönetilirsiniz. Seçimden sonra iş yok, para yok, çocuğumu okutamıyorum vs. şikayetler işe yaramaz. Demokrasi böyle bir şey. İkincisi ise ‘Allah Teâlâ bir kavme, bir topluma ihsan ettiği nimeti durup dururken değiştirecek değildir. Ta onlar kendilerindekini değiştirinceye kadar.’O zaman bizim ne yapmamız lazım. Gece gündüz demeden çalışmalı ve doğruları dillendirmeliyiz. Bizim yolumuz belli; şimdi biz insanları nasıl düzeltiriz, müspet bir yola nasıl sevk edeceğiz? Bizim görevimiz, gayemiz bu" açıklamasında bulundu.

KONGRELERİMİZİ YAPARAK YENİLENECEĞİZ

Karamollaoğlu, Ekim ayında Büyük Kongre’yi yapacaklarını da hatırlatarak, "Şimdi önce zamanı gelen il kongrelerimizi tamamlayacağız. İnşallah Ekim ayında ise Büyük Kongre’mizi yapacağız. Bu kongrelerle yenileneceğiz. Ve kolları sıvayıp yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.