Şanssızlığını kırma maçı

Şanssızlığını kırma maçı

Anadolu Selçukspor bugün sahasında Centone Karagümrük’le karşılaşacak. Saat 13.30’da başlayacak mücadele Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçı kazanarak evinde de çıkış yakalamak istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 26. Hafta maçında sahasında Centone Karagümrük takımı ile karşı karşıya gelecek.Saat 13.30’da başlayacak mücadele Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanacak. karşılaşmayı İlkay Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Soner Akgün ve Uğur Baş yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Cihad Sizer.

İÇERDE KAZANMAK İSTİYOR

Sezonun ikinci yarısında sahasında maç kazanamayan Anadolu Selçukspor, Karagümrük maçında bu şanssızlığını kırmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip iç sahadaki son galibiyetini sezonun 19. Haftasında oynadığı 1461 Trabzon karşısında 1-0’lık skorla almıştı. Daha sonra Ümraniye ile golsüz berabere kalan Anadolu Selçukspor, Yeni Malatyaspor ile de 2-2 berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip son iç saha maçında ise Fethiyespor’a 2-1 yenildi.  Sahasında 12 karşılaşma oynayan Anadolu Selçukspor 3 galibiyet 3 beraberlik alırken 6 maçta ise sahadan yenilgi ile ayrıldı

PENALTILAR DA İÇERDE KAÇTI 

Anadolu Selçukspor penaltı kaçırmaya sezonun 22. Haftasında iç sahada oynanan Yeni Malatyaspor maçında başladı. Yeni Malatyaspormaçında  kazandığı penaltı ile öne geçen yeşil-beyazlı ekip 2. Yarının kritik dakikalarında da bir penaltı daha kazanarak galibiyet adına büyük avantaj sağlamıştı ancak ilk penaltıyı gole çeviren Halil İbrahim Sönmez bu penaltıyı gole çeviremedi ve Anadolu Selçukspor’un penaltı kaçırma hastalığı başladı.

Yeni Malatyaspor maçında penaltı kaçıran Halil İbrahim Sönmez,  Anadolu Selçukspor’un alt sıralardan kurtulma adına büyük önem taşıyan Fethiyespor maçında da penaltı kaçırarak büyük hayal kırıklığı yarattı. Kaçan ilk penaltının ardından  Yeşil-beyazlı ekip kritik dakikalarda yine bir penaltı kazandı ve bu kez topun başına Onur Berber geçti. Berber de penaltıyı kaçırınca Anadolu Selçukspor sahadan eli boş döndü.

RAKİBİN DEPLASMAN KARNESİ İYİ

Anadolu Selçukspor’un bugün konuk edeceği Centone Karagümrük takımı dış sahada iyi işlere imza atıyor. Deplasmanda 12 maça çıkan İstanbul temsilcisi bu maçların 4’ünü kazanırken 6’sında rakipleri ile berabere kaldı. Centone Karagümrük 2 maçta ise sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf oldu.  İstanbul temsilcisi bu maçlarda 13 gol atıp 11 gol yedi.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.