Şanssızlığımızı bir türlü kıramadık

Şanssızlığımızı bir türlü kıramadık

Turkcell Süper Ligin 14. haftasında 0-0 sona eren Bursaspor maçında gol yollarında şanssızlık yaşadıklarını ifade eden takım kaptanı Ömer Gündostu ve futbolculardan Veysel Cihan, Erhan Albayrak ile Cihan Haspolatlı Mücadele anlamında üst düzeyde oynadık a

Turkcell Süper Lig’in 14. haftasında 0-0 sona eren Bursaspor maçında gol yollarında şanssızlık yaşadıklarını ifade eden takım kaptanı Ömer Gündostu ve futbolculardan Veysel Cihan, Erhan Albayrak ile Cihan Haspolatlı “Mücadele anlamında üst düzeyde oynadık ama tek eksiğimiz goldü” diyerek şanssız bir maç oynadıklarını söylediler. Bursaspor önünde iyi mücadele ettiklerini ve önemli gol pozisyonları da bulduklarını söyleyen futbolcular, bu şanssızlıklarına Eskişehirspor maçında son vermeyi arzuladıklarını bildirdiler. Futbolcuların Bursaspor maçıyla ilgili görüşleri şöyle:
ERHAN: GOL ATAMAYINCA KAZANAMADIK
Kazanmak istediğimiz bir maçtı. İyi hazırlanmıştık. Bu tür maçlarda tek düşüncemiz galip gelmekti. Ama maalesef gol atamadık ve kazanamadık. Beraberlik bizim için iyi bir sonuç değil. Gol anlamında benim, Caner’in ve Zafer Demir’in önemli pozisyonları vardı. Belki biraz daha rahat olabilsek ve moralimiz yüksek olsaydı bunlardan biri golle sonuçlanabilirdi. Ama son vuruşlarda şansımızın olmadığını düşünüyorum.
VEYSEL:DAHA İYİ OLMAK ZORUNDAYIZ
Önceki maçlara oranla sahada daha iyi mücadele ettik. Rakipten daha fazla pozisyona girdik. İçeride önemli olan girdiğiniz pozisyonları değerlendirmekti. Ama bunu başaramadık. Bence oyun anlamında ileriye dönük olumlu sinyaller verdiğimizi düşünüyorum. Bu mücadelemizi devam ettirip, gol yollarında da daha başarılı olursak iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Tabiî ki şu an bulunduğumuz konum nedeniyle oldukça üzgünüz. Çünkü Konyaspor daha iyi yerlere layık. Bunun için el ele verip, herkes biraz daha bir adım fazla atarak hak ettiğimiz yere gelmek istiyoruz. Şu an baktığımızda son 4 maçta gol yollarında bir sıkıntı yaşadığımız ortada. Çünkü gol atamıyoruz. Bunun değerlendirmesini yapacak tabiî ki teknik heyetimizdir. Onlar gerekeni mutlaka yapacaklardır.
CİHAN: “İSTEDİĞİMİZ GOLÜ ATAMADIK
Bugün takım olarak çok iyi mücadele ettiğimize ve çok gol pozisyonuna girdiğimize inanıyorum. İstediklerimizi sahaya yansıttık ama bir tek golü bulamadık. Yani 1.dakikadan son düdüğe kadar gol pozisyonuna giren taraftık. Bunun yanı sıra iyi de defans yaptık. Ama olmadı. Şanssız bir günümüzdeydik. Bu mücadelemizi devam ettirip, gol yollarında da daha etkili olmak ve başarıya ulaşmak istiyoruz.
ÖMER:BİR ŞANSSIZLIKTIR GİDİYOR
Üzerimizde bir şanssızlık olduğuna inanıyorum. Kayserispor maçında uzatma dakikalarında yakaladığımız fırsatı değerlendiremedik. Bugün özellikle ikinci yarıda çok sayıda gol pozisyonuna girdik, rakibe de fırsat vermedik. Ama topu bir türlü direklerin arasından geçiremedik. Buraya gelen seyircilerimizi sevindirmek isterdik. Ama bunu başaramadık.
ÇOĞUM: PUANSIZ DÖNMEYECEĞİZ
Yeşil-beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Mehmet Çoğum, Eskişehirspor ile zor bir maça çıkacaklarını belirterek “İyi oynayıp, son düdüğe kadar mücadele ederek puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum” dedi. Tecrübeli oyuncu Mehmet Çoğum, Bursaspor maçında kazanma adına her şeyi yaptıklarını ifade ederek “Maçtan önce tek düşüncemiz galip gelmekti. Bunun içinde sahada her şeyi yaptığımıza inanıyorum. Ama geriye bir tek şey kalmıştı. Gol atmak. Onu da yapamadık. Bir puanla yetinmek zorunda kaldık. Önümüzde iki maçımız var. Bu maçlarda da iyi oynayıp, iyi mücadele ederek ikinci yarıya iyi başlama adına gerekli puanları toplayıp yolumuza devam etmek istiyoruz.”  Pazar günü deplasmanda oynanacak Eskişehirspor maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Mehmet Çoğum, “Önümüzde Eskişehirspor karşılaşması var. Deplasmanda zor olacağını biliyoruz. Rakibimiz kendi sahasında iyi oynuyor. Biz de her zamanki gibi mücadelemizi gösterirsek deplasmandan puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.