Sandor Egervari: İkincilik Avantajımızı Değerlendiremedik

Sandor Egervari: İkincilik Avantajımızı Değerlendiremedik

Macaristan Milli Takımı'nın teknik direktörü Sandor Egervari, Hollanda maçına iyi bir avantajla geldiklerini fakat bu avantajı değerlendiremediklerini söylediAmsterdam Arena Stadyumu'nda maç sonrası basın toplantısı düzenleyen Egervari, Hollanda karşısın.

Macaristan Milli Takımı'nın teknik direktörü Sandor Egervari, Hollanda maçına iyi bir avantajla geldiklerini fakat bu avantajı değerlendiremediklerini söyledi

Amsterdam Arena Stadyumu'nda maç sonrası basın toplantısı düzenleyen Egervari, Hollanda karşısındaki farklı mağlubiyetten dolayı üzgün olduğunu ifade etti. Ergarvari, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda Hollanda maçı öncesinde ikinci sırada iyi bir avantajla geldiklerini fakat bu avantajı maalesef değerlendiremediklerini dile getirdi. Sandor Egervari, Hollanda karşısında her iki yarıda da pek varlık gösteremediklerini söyledi.

SOYUNMA ODASINDA FUTBOLCULARA İSTİFASINI AÇIKLADI

Macaristan Teknik Direktörü Sandor Egervari, Hollanda takımı karşısında aldıkları 8 - 1 yenilginin ardından yaptığı basın toplantısının hemen akabinde soyunma odasına giderek futbolcular ile görüştükten sonra istifa ettiğini açıkladı. Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Louis van Gaal, Macaristan meslektaşının kararı karşısında şaşırdığını açıkladı.

Van Gaal, ''Gerçekten sayın Egervari'nin bu maç sonunda istifa etmesi oldukça dikkat çekicidir. Ben bir meslektaşı olarak ona yeni hayatına başarılar diliyorum.'' şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.