Sanayispor’da hedef centilmenlik

Sanayispor’da hedef centilmenlik

Yeni sezonda Futbol 1. Amatör Küme Süper Grupta mücadele edecek Sanayispor centilmenliğe büyük önem vereceğini açıkladı.

Sanayispor Genel Kaptanı İbrahim Karabacak yaptığı açıklamada; “2009-2010 futbol sezonunda büyükler ve a gençler kategorisinde süper grupta mücadele edecek olan takımımızda hazırlıklar tüm hızıyla devam etmekte olup yeni katılan sporcularımızın da katkılarıyla öncelikle karakterli sporcularla, fair-play ruhu ile mücadele etmek, bu doğrultuda ellerinden gelenin en iyisini yaparak süper grupta başarılı ve kalıcı olmak arzusundayız. Bu sezonda a takımımızı çalıştırmak üzere antrenör olarak daha önce ki sezonlarda, Ankara Gençlerbirliği ve Konyaspor alt yapılarında görev yapmış olan, beden eğitimi öğretmeni Osman Durmuş göreve getirilirken, yardımcılığını ve alt yapı antrenörlüğünü geçen sezon ki antrenörlerimiz Ali Bircan ve Olcay Yılmaz yapacaklardır.

A Takımımız da geçen yıldan kalan oyuncularımız; Abdullah Dikmen, H.İbrahim Başer, Ömer Dağar, Muzaffer Küçükkeleş, Erdal Yılmaz, Ahmet Şimşek, Yalçın Aksoy, Ömer Fatih Koç, Kemal Çoşkun, Kemal Karabulut, Halil Acar, Gökhan Yurddaş ve Selçuk Kütükerler olurken, transfer ettiğimiz oyuncular ise; Konya Şekerspor'dan Akın Kuşcular, Onur Çokkaynar, Karapınar Belediyespor'dan Fatih Bağ, Meram Belediyespor'dan Mustafa Taşkıran, Sivas Demirspor'dan Sefa Emre Arifer, Fethiyespor'dan Yusuf Kenan Taşkın, Serik Belediyespor'dan Halil Özen ve 3. Lige çıkan İttifak Sanayispor döneminden eski oyuncularımız Ayhan Kılıçarslan ve İsa Özbek ile yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. Karabacak yeni sezonun Konya spor camiasına hayırlı olmasını ve tüm takımlara başarı dileğinde bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.