Şan'a tepki var!

Şan'a tepki var!

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın Gaziantepspor mağlubiyeti ardından gelecek haftalarda yapılacak kongrede aday olmayabileceğini açıklaması tepkilere neden oldu. Taraftarlar derneği bugün açıklama yapacak

SOSYAL MEDYA AYAKTA

Başkan Şan’ın bu açıklamasının sosyal medyaya düşmesi ardından taraftarlar Ahmet Şan’nın zor bir dönemde yaptığı bu açıklamanın son derece manidar olduğu vurgusu yapıldı. Birçok yeşil beyazlı taraftarlar her ne kadar açıklamaya kızsa da Şan’ın görevi bırakmasının en doğrusu olduğunu belirttiler. Ayrıca bir kesim taraftar ise Konyaspor eski Başkanı Bahattin Karapınar’a atıflarda bulanarak Şan’ın başarılı bir isim olduğunu söyledi.

KSTD’DEN AÇIKLAMA

Konyaspor Taraftarlar Derneği (KSTD) de Şan’ın son açıklamaları ardından bir basın bildirisi yayınladı. KSTD’den yapılan açıklamada; “Gaziantespor maçı sonrası 26 Mart'ta yapılacak olan seçimli genel kurulda tekrar aday olmayacağını açıklayan Ahmet Şan'ın neden böyle bir karar aldığını merak etmekteyiz.. Eğer maç içerisinde dernek üyelerimizin göstermiş olduğu tepki kendisi bu kararı almasında etkili olmuşsa Konyaspor Taraftarlar Derneği olarak bu kararında kendisini sonuna kadar destekliyoruz!!!” denildi.

KONYASPORLULAR DERNEĞİ’DE HAZIRLANIYOR

Öte yandan bu gün Konyasporlular Derneği başkanı Ekrem Coşkun bir basın toplantısı düzenleyerek son gelişmeler hakkında yeşil beyazlı camianın fikirlerini kamuoyu ile paylaşacak. Ciddi tepkilerin gösterildiği Ahmet Şan ise son açıklaması ardından gösterilen tepkilere şimdilik sessiz kalıyor.

TORKU KONYASPOR ATEŞE DÜŞTÜ

Öte yandan Torku Konyaspor’da, Gaziantepspor karşısında alınana şok yenilgi üzüntü yarattı. Yeşil-beyazlılar, 28 puanda kalarak 13. sıraya geriledi. Ligde 4 haftadır süren kazanamama şanssızlığını yenmek için Gaziantepspor karşısına çıkan Torku Konyaspor, rakibi karşısında etkisiz bir futbol sergileyerek, bu maçta da mağlup olmaktan kurtulamadı.. Kartallar, böylece son 5 maçta 3 yenilgi, 2 beraberlik alarak 2 puanla yetindi ve tehlike hattına iyice yaklaştı. Yeşil-beyazlılar 5 maçta 4 gol attı ve kalesinde 7 gol gördü. Gekas’ın tam hazır olmaması nedeniyle riske edilmeyerek oynatılmadığı maçta, 4. sarı kartını gören Ali Çamdalı da cezalı duruma düştü. Bu futbolcu, aBursa deplasmanında forma giyemeyecek. Mehmet Güven’le birlikte Gaziantepspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Ergün Teber ve Vukoloviç’in tedavileri ise devam ediyor. Torku Konyaspor’da, Cumartesi günü oynanacak Bursaspor maçının hazırlıkları dün yenileme antrenmanıyla başladı. Bugün kondisyon ve teknik, yarından itibaren de taktik ağırlıklı antrenmanlar yapacak olan Kartallar, Bursa’ya muhtemelen Cuma günü sabah gidecekler. Sarı kart cezasını tamamlayan Ali Turan ile Gekas kadroda yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum