Şan: Gelirle birlikte giderler de arttı

Şan: Gelirle birlikte giderler de arttı

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan: Bu sezon iyi bir gelir ettik. Gelirimiz artınca giderimiz de arttı. Her ne kadar giderimiz artsa da borcumuzu düşüreceğiz. 35 milyon olan borcumuzu ilk etapta 20 milyon TL'ye düşüreceğiz

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de fırtınalar gibi esen temsilcimiz Torku Konyaspor'un Başkanı Ahmet Şan, bu sezon iyi bir çıkış yakaladıklarını belirtti. Şan, yeni sezon öncesi planlamayı Aykut Kocaman ile yapacakları toplantı ile yapacaklarını ifade ederek Haziran ayının başında transfer harekatına da başlayacaklarını söyledi.

10 MİLYON TL PRİM DAĞITTIK

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Bu sezon iyi bir performans sergiledik. İyi gelir elde ettiğimiz gibi giderlerimizde arttı. Futbolculara verdiğimiz prim miktarı 2-3 katına çıktı. Bu sezon ki gelirimiz yaklaşık 65 milyon TL. Bu gelirin birde gideri var. Bu sezon futbolculara toplamda 5 milyon TL öderiz diye düşünüyorduk. Elde edilen başarı primi yükseltti. Bu sezon  sadece ligde 10 milyon TL prim dağıttık. Bonuslar bunun dışında. Daha oynayacağımız 2 maç var. Başarı gelirken gider de artıyor" dedi.

LOCA FİYATLARI ARTACAK

"Şu anda 35 milyon TL borcumuz var" diyen Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Bunu bu sezon ilk etapta 20 milyon TL'ye düşürürüz diye tahmin ediyorum. Sonra da sıfırlarız.  Loca fiyatları önümüzde ki sezon için artacak. Reklam gelirlerimizin iki katına çıkacağını umut ediyoruz. Yeni sezon öncesi yeni sponsorluk anlaşmaları ile de belki 2016-2017 sezonu başlamadan borcumuzu bitirebiliriz. Gelecek sezon içinde borcumuzu sıfırlamak istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

BİR MASANIN ETRAFINDA OLACAĞIZ

Başkan Ahmet Şan, gelecek sezon planlamasına Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yapacakları toplantı ile başlayacaklarını ifade eden Şan, konuşmasını şu cümlelerle sonlandırdı: "Gelecek sezonun planmasına bu hafta hocamızla yapacağımız toplantıyla başlayacağız. Transfer harekatına henüz başlamadık. Hocamızla yapacağımız toplantı ile bütçe ve gelecek sezonun planlamasını yapacağız. Yönetim kurulunda ki arkadaşlarımla beyin cimnastiği yaptığımız isimler var. Hocamızın izlediği oyuncularda var. Hiçbir oyuncuya karar verilmedi. En kısa zamanda yapılacak toplantı ile yeni sezon öncesi transfer harekatına başlayacağız."

ŞAN: BEŞİKTAŞ MAÇINI EVİMİZDE OYNAYACAĞIZ

Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, birkaç gündür spor kamuoyunun gündemini meşgul eden konuya açıklık getirdi ve sezonun son haftasındaki Beşiktaş karşılaşmasının Konya'da oynanacağını açıkladı.  Başkan Ahmet Şan, hafta başından bu yana spor kamuoyunun gündemini Beşiktaş ile oynanacak sezonun son maçının İstanbul'da oynanacağı konusunun meşgul ettiğini belirterek, "Bizim dışımızdaki bir takım gelişmelerin ardından kamuoyunda maçın kesinlikle İstanbul'da oynanacağı gibi bir algı oluştu. Beşiktaş'ın bu konuda bir talebi vardı. Ama tek taraflı olarak istemekle bu işler olmuyor. Konyaspor Kulübü olarak 18 bin kombine sahibi taraftarımız başta olmak üzere sporseverlerin ve maç günü kazanç sağlayan esnafımızın mağduriyet yaşamaması adına böyle bir durumu kabul etmemiz söz konusu olamazdı. Bu nedenle 2015-2016 sezonunun son maçı olan Beşiktaş karşılaşmasını bir sezon boyunca takımımızı yalnız bırakmayan muhteşem taraftarımızın önünde oynayacağız. Son maçta rakibimizi bize yakışır bir şekilde misafir edeceğiz ve sezonu inşallah yine iyi bir sonuçla kapatacağız" görüşlerine yer verdi.

Ahmet SÜTCÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.